Wijk bij Duurstede ,
28
mei
2013
|
14:58
Europe/Amsterdam

Vernieuwde Van Dobben landelijk verkrijgbaar

Vernieuwde+SEAT+Leon+CUPRA+300%3A+het+resultaat+van+20+jaar+CUPRA

Vanaf nu zijn de vernieuwde Van Dobben croquet én het nieuwe Broodje Van Dobben in heel Nederland verkrijgbaar. Na de officiële aankondiging door snackproducent Royaan begin dit jaar is het is nu mogelijk voor consumenten om rijkelijk te proeven van de nieuwe receptuur en het ambachtelijke bakkersbroodje.

De vernieuwde Van Dobben croquet is uiteraard in combinatie met het vernieuwde broodje verkrijgbaar via de foodservice kanalen (cafetaria’s, horeca, catering en pompshops). De Van Dobben croquet kunnen consumenten ook kopen in de supermarkt

De smaakmakers van Van Dobben hebben hun uiterste best gedaan om de croquetten en bitterballen nog lekkerder te maken door terug te gaan naar de originele receptuur van Aat van Dobben uit 1945 met verse en eerlijke ingredienten, vertaald naar de smaak van nu. Belangrijke ingrediënten zijn nog verder verbeterd, te weten vlees, bloem, bouillon, roomboter, kruiden en specerijen.

Het Van Dobben broodje is van ambachtelijke kwaliteit, zacht van binnen en licht krokant van buiten, net als de Van Dobben croquet zelf. De speciale vorm van het broodje is daarbij ook nog eens heel handig: de kroket past er perfect in zodat men zonder te knoeien van de croquet kan genieten. Het bakkersbroodje is te herkennen aan het Van Dobben logo op ouwel.

 

Deel dit bericht

Laatste nieuws