Wijk bij Duurstede,
09
februari
2015
|
12:29
Europe/Amsterdam

Van Dobben van start met VrijdagMiddagBorrel op Radio 538

Elke VrijMiBo goud met Van Dobben

Van Dobben is vrijdag 6 februari officieel gestart met de Van Dobben VrijdagMiddagBorrel op Radio 538. De VrijMiBo werd afgetrapt tijdens de Frank en Vrijdag Show met dj Frank Dane en co-host Jelte van der Goot. Luisteraars van Radio 538 maken het komende jaar elke vrijdagmiddag kans op maar liefst 538 bitterballen op hun favoriete VrijdagMiddagBorrel locatie.

Als luisteraars op vrijdagmiddag hun ‘Weekendrammer’; een knalplaat om het weekend mee in te luiden, insturen via de Radio 538 website maken ze kans op deze prijs. Als het de luisteraar lukt om in de uitzending te komen, dan worden ze zonder twijfel de held van hun stamkroeg, clubhuis of bedrijfskantine. Ze winnen dan 538 Van Dobben bitterballen die afgeleverd worden op hun favoriete VrijdagMiddagBorrel locatie.

Frank Dane: “In de Frank en Vrijdag Show trappen we het weekend af op Radio 538. En hoe lekker is het dat we dit vanaf nu samen mogen doen met Van Dobben. Daarbij krijgt iedere week een luisteraar ook nog eens 538 bitterballen voor de VrijdagMiddagBorrel. Mijn maag en ik worden daar erg blij van!”

“De Frank en Vrijdag Show op Radio 538 is voor ons een logische keuze. Frank en Jelte vieren letterlijk de VrijdagMiddagBorrel en het begin van het weekend. Het is de enige radioshow die mét studiopubliek uitzendt en dat zorgt voor een echt VrijMiBo gevoel. Dat gevoel willen we versterken met onze bitterballen bij de borrel”, vertelt Rogier Snoeks, Marketing Manager van snackfabrikant Royaan. Hij vervolgt: “We zien de laatste tijd dat de Horeca aantrekt. Mensen gaan er weer vaker op uit en de VrijdagMiddagBorrel is nog altijd ongekend populair. Of je nu in de kroeg, in de sportkantine of op het werk borrelt, de VrijMiBo is een mooie traditie die verbindt. Wij haken daar graag op in, want met Van Dobben wordt sowieso elke borrel goud.”