Oostzaan,
23
april
2013
|
14:09
Europe/Amsterdam

Van Dobben levert tijdens kroning bitterballen in Gouden Koets

Snackproducent Van Dobben is vereerd te kunnen melden dat het zijn bekende bitterballen als enige tijdens de kroning op 30 april gaat leveren in een Gouden Koets. Van Dobben, het delicatessenmerk dat al sinds 1945 snacks levert van Koninklijke kwaliteit, brengt met deze speciale actie een hommage aan de Koninklijke familie.  

Op 30 april worden porties van zes bitterballen in honderden horecagelegenheden in het hele land geleverd in een speciale Gouden Koets. Om van de kroning een nog groter feest te maken, kunnen Van Dobben fans ook nog eens hun eigen bier- en bitterballenfeest winnen. Dat kan door hun leukste oranjefoto op de Van Dobben Facebookpagina te plaatsen en deze foto met vrienden te delen. De winnaar van deze actie wordt op 6 mei 2013 op Facebook bekend gemaakt.

Flip Houtman, Marketing Directeur van Van Dobben, licht de bijzondere actie toe: “Tijdens Koninginnedag en de kroning zijn alle ogen op Amsterdam gericht. En laat dat nou net de plek zijn waar Aat van Dobben in 1945 zijn bekende receptuur introduceerde. We pakken daarom uit met een bijzondere en vooral leuke actie voor alle kroegen, cafetaria’s, bars en restaurants die van Dobben verkopen en natuurlijk voor alle Van Dobben liefhebbers zelf.”

Laatste nieuws