Wijk bij Duurstede,
27
november
2013
|
15:33
Europe/Amsterdam

De Coolste Baan van Nederland wordt Goud met Van Dobben

Het Amsterdamse premium snackmerk Van Dobben is de nieuwe official partner van de Coolste Baan van Nederland. Dat maakt de organisatie van dit unieke evenement, House of Sports, vandaag bekend. Het Amsterdamse snackmerk is in Nederland vooral bekend vanwege zijn traditionele, ambachtelijke bitterballen en croquetten.

Patrick Wouters, initiatiefnemer van House of Sports, Bart Bakker, CEO van Royaan, producent Van Dobben, en Rintje Ritsma, ambassadeur van de Coolste Baan van Nederland, ondertekenden hiertoe vandaag officieel het contract in het Olympisch Stadion. Om het heugelijke feit te vieren genoten de drie samenwerkingspartners op de toekomstige schaatsbaan van het enige, echte Broodje Van Dobben.

 

Van Dobben maakt al meer dan 65 jaar ambachtelijke croquetten en bitterballen. Deze oer snacks zijn onderdeel van onze Nederlandse cultuur, net als schaatsen. De Coolste baan van Nederland wordt van 1 februari t/m 2 maart 2014 een groot Nederlands schaats feest. Het gaat daarbij ook om de beleving eromheen. Van Dobben zal de beleving compleet maken met hun lekkernijen aldus Rintje Ritsma , ambassadeur van de Coolste Baan van Nederland.

Schaatsen past goed bij het merk Van Dobben, een typisch Hollandse traditie waar we ’s winters allemaal naar uitkijken. Schaatsen in het Olympisch Stadion Amsterdam, een historisch monument in de Nederlandse geschiedenis, is een unieke belevenis. Van Dobben wil bijdragen aan een onvergetelijke herinnering voor bezoekers.

Boilerplate

Over de Coolste Baan van Nederland:

Van 1 februari t/m 2 maart 2014 wordt het Olympisch Stadion omgetoverd tot de Coolste Baan van Nederland . De Coolste Baan van Nederland  wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor KPN, TVM verzekeringen, EY en Van Dobben. Er komt een

unieke schaatssfeer in een historische setting waar jong en oud zelf de schaatsen kunnen onderbinden met als afsluiting het KPN NK Sprint & Allround. 

Over Van Dobben:

Van Dobben is vooral bekend van de ambachtelijke croquetten en bitterballen met zacht vloeiende ragout en een dunne krokante korst. De producten van Van Dobben zijn altijd van eerlijke slagerskwaliteit, stoer van vorm en royaal gevuld met alleen de allerbeste ingrediënten. Iedereen die het liefst voor lekkere, herkenbaar Hollandse kwaliteit en gezelligheid gaat, kiest als vanzelfsprekend voor Van Dobben. De echte klassieke Hollandse snack van topkwaliteit.”Het wordt Goud met Van Dobben.