Wijk bij Duurstede,
17
juni
2014
|
16:52
Europe/Amsterdam

538 Oranjeplein sluit official partnership voor de derde helft

Gouden momenten met Van Dobben op het Museumplein

Tijdens de wedstrijden van het Nederlands elftal is Van Dobben official partner van de derde helft op het Museumplein in Amsterdam. Op het plein, dat voor het WK omgedoopt is tot 538 Oranjeplein, zal Van Dobben volop aanwezig zijn met haar geliefde Hollandse kroketten en bitterballen. Van Dobben geeft hiermee een voorzet op de beoogde samenwerking met diverse Nederlandse balsporten.

Als oranjefans een originele selfie op de Van Dobben Facebookpagina plaatsen van hun derde helft, dan maken zij kans op VIP plaatsen op het 538 Oranjeplein voor de volgende wedstrijd van het Nederlands elftal, uiteraard onder het genot van een heerlijke portie Van Dobben bitterballen.

Bart Bakker, CEO van snackfabrikant Royaan: “Wij waren er met Van Dobben bij tijdens de Olympische winterspelen in Sotsji in het Holland Heineken House na het winnen van alle gouden plakken. Nu zijn we er weer bij tijdens het WK voetbal en zo zullen er in de toekomst nog vele andere sportevenementen volgen. Wat ons betreft wordt het in iedere derde helft Goud met Van Dobben.“

Oranjefans kunnen op woensdag 18 juni vanaf 16.00 uur het 538 Oranjeplein betreden voor de wedstrijd van Nederland tegen Australië. De wedstrijd begint om 18.00 uur.