Amersfoort,
02
juli
2009
|
00:00
Europe/Amsterdam

Tannines van ‘canines’ bij Super de Boer

Longue-dog verrassende uitbreiding op Franse wijnassortiment

Super de Boer heeft drie nieuwe verrassende Franse wijnen aan zijn wijnassortiment toegevoegd. Vanaf heden verkoopt de supermarktketen exclusief de 'Longue-Dog'. Een wijn waar zowel hondenbaasjes als wijnliefhebbers blij mee zullen zijn. De naam refereert knipogend naar één van Frankrijk's meest bekende wijnstreken en de regio van herkomst: de Languedoc.

De Longue-Dog wijnserie bestaat uit drie wijnen. Een aangenaam soepele rode wijn met zachte tannines, gemaakt van Grenache en Syrah druiven. Deze wijn smaakt uitstekend bij licht gekruide gerechten. Een witte wijn, van de Colombard en Chardonnay druif, kenmerkt zich als fruitig met een bloemig aroma. Perfect voor bij wit vlees tijdens bijvoorbeeld een zomerse barbecue. En als laatste een Syrah rosé: zacht, fruitig en elegant, dus heerlijk voor op het terras of in het park en bij zomerse salades. Maar ook bij hondenweer is de wijn uitstekend te drinken.

Wijnassortiment

Super de Boer is constant op zoek naar uitbreiding en verbetering van zijn wijnassortiment. Petra Janssen, wijninkoper voor Super de Boer: “Door de goede prijs/genietverhouding en de toegankelijke smaken is deze wijnserie een waardevolle toevoeging aan ons wijnschap. Gezien de hoge aaibaarheidsfactor van deze Franse 'lange hond' leent de wijn zich uitstekend als cadeau voor hondenbezitters. Maar ook hondenloze wijnliefhebbers zullen deze wijn waarderen.”

De Longue-Dog wijnen zijn vanaf nu voor € 3,99 exclusief verkrijgbaar bij Super de Boer.