Amersfoort,
19
november
2009
|
00:00
Europe/Amsterdam

Super de Boer zoekt schoenenontwerpers voor Sinterklaas

Chocolade snoepgoed blijft meest geliefde vulling voor de schoen

Super de Boer nodigt dit jaar de kleinste klanten uit om hun schoen te zetten. Hun zelf ontworpen gympie om precies te zijn. Tot 2 december kunnen de schoenenontwerpers hun gympies inleveren, om deze op 5 december gevuld met het meest favoriete Sinterklaassnoepgoed weer op te halen. De deelnemende Super de Boer-winkels belonen namens de Goedheiligman de mooiste, coolste of sjiekste gympies ook nog met een superhoofdprijs: een gratis jaarabonnement op Donald Duck!

In alle Super de Boer winkels liggen de knutselkleurplaten van de Sinterklaasgympies klaar om af te halen. Op zaterdag 5 december mogen alle kinderen komen kijken waar de Goedheiligman de designgympies mee gevuld heeft. De winnende deelnemers ontvangen naast een gratis jaarabonnement op Donald Duck alvast een gratis exemplaar van het tijdschrift.

Teruggeven aan de gemeenschap

Deze actie is de opvolger van de 'huisje zetten'-actie van vorig jaar. Roely van den Brink, van de afdeling Marketingcommunicatie bij Super de Boer, vertelt vol enthousiasme: “Het huisje zetten was vorig jaar een enorm succes! De huisjes waren vorig jaar dan ook binnen de kortste keren op. Niet alleen kinderen, ook onze ‘oudere’ klanten waarderen de acties, want in de winkels ontstaat direct een feestelijke sfeer. Dit jaar verwachten we weer dat de winkels afgeladen zijn met mooie gympies.”

Favoriete schoenvulling

Dat Nederlanders dol zijn op het schoenen zetten, dat blijkt jaarlijks weer uit de gretige afname van al het snoepgoed. Maar wat vinden we nu eigenlijk het liefste terug in onze schoen? Van den Brink: “Als we kijken naar de verkopen van de afgelopen jaren dan blijft chocolade snoepgoed, zoals letters, muntjes en dergelijke  ontzettend populair, gevolgd door kleine schoencadeautjes. De Sint zal dan ook iedereen die zijn of haar Gympie bij Super de Boer heeft ingeleverd belonen met het geliefde snoepgoed.” Zodra Sint en Piet weer in Nederland zijn, schieten de verkopen van deze lekkernijen omhoog. Het meest gekozen hapje voor Americo, de schimmel van de Goedheiligman, is nog steeds de enige echte winterwortel.

Voor meer informatie: www.superdeboer.nl