Amersfoort,
13
november
2009
|
00:00
Europe/Amsterdam

Super de Boer telt af naar de feestdagen

Weer volop voordeel met Mooi meegenomen pakket

Mooi+Meegenomen+Pakket

Het aftellen is begonnen. Nog ruim twee weken en heel Holland kan weer genieten van grote voordelen bij Super de Boer. Vanaf 1 december kunnen klanten van de supermarktketen sparen voor het Mooi meegenomen pakket. Het pakket zit weer vol met leuke, lekkere en handige producten, ter waarde van ruim 40 euro. Dit jaar kunnen de pakketspaarders naast de producten ook volop genieten van veel voordeel op Hollandse uitstapjes. Het bijgesloten bonnenboekje geeft kortingen op twaalf typisch Nederlandse attracties, en op vele A-merk producten.

Maar liefst negen weken lang kunnen klanten van Super de Boer zegels sparen voor het gratis Mooi meegenomen pakket. Bij elke tien euro en wekelijks wisselende actieproducten ontvangen klanten een zegel. Met 45 actiezegels is de kaart vol en kunnen klanten de kaart inwisselen voor het boodschappenpakket. De eerste twee zegels krijgen alle klanten cadeau van Super de Boer.

'Dubbele Zegelweek'

Super de Boer brengt in de eerste week van de actieperiode het sparen al in een stroomversnelling met de ‘Dubbele Zegelweek’. Tijdens deze eerste actieweek ontvangen klanten bij besteding van iedere € 10,- twee zegels. Doordat elke spaarkaart is voorzien van twee gratis zegels maakt Super de Boer het zijn klanten mogelijk om voor de feestdagen al een mooi pakket in huis te halen.

Voordeelbonnen

Het Mooi meegenomen pakket bestaat uit 20 producten, variërend van Super de Boer huismerkproducten tot aan vele A-merk producten van onder meer Coca Cola, Knorr en Dreft. In het Mooi meegenomen pakket is dit jaar ook voor het eerst een bonnenboekje bijgesloten. De bonnen zijn goed voor flinke kortingen bij twaalf Nederlandse attractieparken en musea, waaronder Duinrell, Madam Tussauds, Madurodam, het Spoorwegmuseum en Aviodrome. En ook na de feestdagen kunnen klanten van Super de Boer nog genieten van het Mooi meegenomen pakket. In het pakket zitten bonnen die goed zijn voor productkortingen van wel 50 procent én zelfs voor gratis producten.

De Mooi meegenomen pakketactie loopt van 1 december tot en met 31 januari 2010.