Amersfoort,
29
december
2009
|
00:00
Europe/Amsterdam

Super de Boer start het nieuwe jaar met keiharde kortingen van 50%

Boodschappen doen met 50 procent korting tijdens Super Toeter Weken

Super de Boer start het nieuwe jaar direct met de Super Toeter Weken, die bekend staan als een periode met zeer veel en keiharde kortingen. Dit jaar is er voor de klanten nog meer voordeel te behalen. Gedurende de Super Toeter Weken, die van 2 tot en met 31 januari duren, hebben de 300 supermarkten wekelijks 30 producten in de aanbieding met allemaal 50 procent korting. En dat zijn hele welkome besparingen op de dagelijkse boodschappen, zo vlak na de feestdagen.

Tijdens de Super Toeter Weken kunnen klanten van de supermarktketen vier weken lang zeer voordelig boodschappen doen. Elke week staan er in de winkels 30 producten centraal, variërend van bekende A-merken tot artikelen uit het eigen huismerkassortiment. Klanten van Super de Boer nemen deze actieproducten voor de helft van de prijs mee naar huis. De afgeprijsde artikelen zijn middels de herkenbare actietoeters in de winkels makkelijk terug te vinden.

De Super Toeter Weken zijn een jaarlijks terugkerend ritueel en vooral een welkome afwisseling voor consumenten na afloop van de feestdagen. “Ons uitgangspunt voor deze actie is heel eenvoudig en heel duidelijk. Januari is de maand van bezinning, ook op economisch vlak. Tijdens de feestdagen ligt het bestedingspatroon van de consument over het algemeen namelijk een stuk hoger,” legt Eric Leebeek van Super de Boer uit. Scherpe aanbiedingen en keiharde kortingen van 50% zijn dan heel welkom.”

Mooi Meegenomen Pakket

Gedurende de Super Toeter Weken kunnen klanten ook nog door blijven sparen voor het Mooi Meegenomen Pakket, een gratis boodschappenpakket met een waarde van ruim € 40,-. “Samen met onze zeer scherpe aanbiedingen laten we onze klanten zo met een goed gevulde en voordelige boodschappenkar naar buiten gaan”, aldus Leebeek.

De Super Toeter Weken lopen van 2 januari tot en met 31 januari 2010. De beste aanbiedingen worden via de tv en de landelijke dagbladen gecommuniceerd. Meer informatie over de actie is te vinden op www.superdeboer.nl. De inmiddels bekende Super de Boer Toeter uit de commercials is op deze website ook te downloaden als ringtone voor de mobiele telefoon.