Amersfoort,
08
januari
2010
|
00:00
Europe/Amsterdam

Super de Boer Provinciewinnaar én Wildcardwinnaar in Supermarkt van het Jaar-verkiezing

Logo+van+Super+de+Boer

Super de Boer kansrijk voor titel ‘Supermarkt van het Jaar 2010’
Super de Boer boekt dubbele winst in de tweejaarlijkse Supermarkt van het Jaarverkiezing. Super de Boer Assen is provinciewinnaar en Super de Boer Roosendaal is wildcardwinnaar. Beiden zijn genomineerd voor de landelijke titel ‘Supermarkt van het Jaar 2010’.

Jan Heuving, Directeur Operations van Super de Boer: “Uiteraard zijn we ontzettend trots op de overwinning van deze winkels. Het enthousiasme en de passie waarmee de teams zich inzetten om hun klanten de beste supermarkt te bieden is heel bijzonder. Beide filiaalmanagers, Jeroen Engbers voor Super de Boer aan de Nijlandstraat in Assen en Jan Blaak bij Super de Boer in de Beethovenlaan te Roosendaal, zijn beretrots op alle medewerkers. Vanuit de formule bieden we natuurlijk alle mogelijke ondersteuning aan de Super de Boer-winkels om de titel ‘Supermarkt van het Jaar 2010’ in de wacht te slepen.”

Wat is de Supermarkt van het Jaar?
De Supermarkt van het Jaarverkiezing is een nationale winkelwedstrijd waaraan meer dan honderd supermarkten meedoen. De verkiezing zorgt iedere keer voor veel spanning op de winkelvloer van de deelnemende bedrijven. Na een scherpe selectie door een uitgebreide jury, waaronder ook consumenten, zijn er uiteindelijk 15 genomineerden over, bestaande uit 12 provinciewinnaars en 3 wildcardwinnaars. Deze winnaars gaan gezamenlijk de strijd aan om de felbegeerde nationale titel. De landelijke winnaar zal op 23 maart bekend worden gemaakt.