Amersfoort,
19
juni
2009
|
00:00
Europe/Amsterdam

Super de Boer Etten-Leur opent nieuwe energiezuinige winkel

Nieuwe locatie: meer ruimte, meer producten

Aanstaande woensdag 24 juni opent Super de Boer Etten-Leur haar nieuwe winkel. Door de verhuizing naar de nieuwe locatie kon Super de Boer-ondernemer Marcel van Meerendonk de totale winkelvloeroppervlakte verdubbelen. Deze schaalvergroting is ook terug te zien in het uitgebreide assortiment dat de winkel gaat voeren. De moderne supermarkt maakt gebruik van het ‘Warmte Terug Win Systeem’ en is energiebesparend ingericht. Super de Boer Etten-Leur viert de opening van de nieuwe winkel met spectaculaire openingsaanbiedingen en een speciale krasactie.

Super de Boer ondernemer Van Meerendonk startte in Etten-Leur bijna tien jaar geleden zijn eerste winkel. Hij is trots op de nieuwe locatie van zijn winkel: “De relocatie van Super de Boer Etten-Leur gaf ons de kans en ruimte om de winkel sterk te moderniseren, qua inrichting en assortiment.” De winkel is volledig ingericht volgens de nieuwste winkelformule van Super de Boer, ontwikkeld vanuit de behoefte van de consument. “In de winkel draait het nu om verse producten en genieten van lekker eten,” aldus Van Meerendonk. “Zo hebben we nu een ambachtelijke slagerij en verkopen we onder meer brood van de warme bakker.” In het nieuwe assortiment is daarnaast volop aandacht voor biologische producten.

Warmte Terug Win Systeem

Bij de inrichting van de winkel is zoveel mogelijk aan het milieu gedacht, bijvoorbeeld door dagafdekking van de vriezer en koelingen. Het ‘Warmte Terug Win Systeem’ herbruikt de warmte die vrij komt uit de koelingen. “Dat is niet alleen milieuvriendelijk, ook creëren we zo voor onze klanten nu altijd een aangename temperatuur in de winkel,” licht Van Meerendonk toe.

Krassen, krassen, krassen

Om haar klanten het feest mee te laten vieren start de supermarkt bij de opening met een bijzondere krasactie. Op speciale kraskaarten staat een deel van de slogan “Ik doe mijn boodschappen bij de lekkerste Supermarkt van Etten-Leur!”. Tot en met 30 augustus ontvangt elke klant bij besteding van €15 aan boodschappen een kraskaart. Klanten kunnen tot en met 30 augustus hun set van vier kraskaarten die samen de complete slogan vormen, bij de winkel inleveren. Onder de inzendingen verloot Super de Boer Etten-Leur op zaterdag 5 september schitterende prijzen waaronder een auto, scooter, fiets en vele andere prijzen.

Het adres van de nieuwe Super de Boer-vestiging is Geerkade 9 te Etten-Leur.