Amersfoort,
07
oktober
2009
|
00:00
Europe/Amsterdam

Super de Boer eerste supermarkt met milieuvriendelijke big shopper

Super de Boer introduceert als eerste supermarkt in Nederland een milieuvriendelijke big shopper. De tas is gemaakt van zwaar geweven papier en hierdoor 100 procent recyclebaar. De supermarktketen werkt door de hele keten aan verduurzaming. Met de slogan ‘Ik draag bij’ roept Super de Boer nu ook haar klanten op met deze vrolijke tas letterlijk bij te dragen aan een beter milieu.

Super de Boer is er trots op dat Super de Boer als eerste supermarkt een milieuvriendelijke big shopper introduceert. Jet Levi, manager formuleontwikkeling van Super de Boer: “Super de Boer heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Met dit initiatief dragen we hier letterlijk en figuurlijk aan bij. Bovendien willen klanten vast graag gezien worden met deze hippe en verantwoorde tas.”

De ‘Ik draag bij’-tas is gemaakt van onbehandeld papier en bedrukt met afbreekbare inkt op natuurbasis. Doordat het papier geweven is met nylondraad is de tas langdurig houdbaar en dus ook geschikt voor zwaardere boodschappen. Super de Boer laat op deze manier zien dat duurzaam zeker niet saai hoeft te zijn. “Dankzij de vrolijke opdruk kun je 'm rustig hip noemen”, aldus een trotse Jet Levi.

Vanaf deze week ligt de duurzame big shopper in de winkels van Super de Boer.