Amersfoort,
29
juli
2009
|
00:00
Europe/Amsterdam

Super de Boer bedankt het testpanel van de Consumentenbond!

pannenkoeken

De kant-en-klare naturel pannenkoeken van de supermarktketen zijn door het panel uitgeroepen tot de beste kant en klare pannenkoeken in landelijke supermarkten. Kant en klaar, voor als de tijd ontbreekt ze zelf te bakken.

Het panel gaf in een ‘blinde’ beoordeling de naturel pannenkoeken van het huismerk van Super de Boer de hoogste beoordeling. De kant-en-klare pannenkoeken zijn beoordeeld op uiterlijk, geur, smaak, mondgevoel en nasmaak.

De Consumentengids (juli/aug 09): “De pannenkoek van Super de Boer springt er duidelijk bovenuit. Hij ziet er lekker uit en ruikt zoals een pannenkoek zou moeten ruiken. Het panel is ook enthousiast over de smaak en het mondgevoel.”

De goede smaak is onder andere te danken aan het percentage vet, waarvan een opvallend groot deel gezonde vetten. Hierdoor zijn de pannenkoeken lekker, maar toch niet slecht voor je. Uit deze conclusie blijkt eens te meer dat de prestaties van Super de Boer om gezondere alternatieven in de winkelschappen aan te bieden worden gewaardeerd.

Deze week zijn de Super de Boer naturel pannenkoeken in de aanbieding bij alle winkels van Super de Boer van €1.99 voor nu maar € 1.49 en met een extra handdoekenzegel voor die klanten die sparen voor de handdoeken van Max Havelaar.