Amersfoort,
09
juni
2009
|
00:00
Europe/Amsterdam

Sparen voor gratis coole Ice Age knuffels bij Super de Boer

Super de Boer in teken van mammoets en sabeltandtijgers

Super de Boer start een knuffelspaaractie voor kinderen én iedereen die deze coole knuffels wil sparen. Vanaf 15 juni staan alle Super de Boer-winkels in het teken van de nieuwe film ‘Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs’. Vier weken lang kunnen klanten van Super de Boer speciale Ice Age actiemunten sparen om zo Scrat en Scratte de eekhoorns, Crash en Eddie de buidelratten, Sid de luiaard, Ellie en Manny de mammoeten en Diego de sabeltandtijger, te verzamelen. De actie start ruim twee weken voor de première van de derde film in deze succesvolle animatiereeks op 1 juli a.s.

Tijdens de Ice Age spaaractie geeft Super de Boer vier weken lang actiemunten weg bij elke 15 euro aan boodschappen én bij gemiddeld 10 actieproducten per week. Met slechts zes munten krijgt de klant direct één van de acht grappige Ice Age 3 knuffels mee. De Ice Age actiemunten zijn tot en met 12 juli in de winkels verkrijgbaar. Klanten kunnen hun actiemunten tot en met 19 juli bij Super de Boer inleveren. De knuffels van Sid en zijn prehistorische vrienden zijn ook in de winkel te koop voor € 6,95 per stuk.

Win een Ice Age 3-Goodybag!

Alle kinderen kunnen ook meedoen aan een speciale Ice Age-3 prijsvraag in de ‘Alles Kids’ rubriek van het gratis magazine Lekker Leven. Hiermee kunnen ze één van de 20 supercoole Ice Age 3–Goodybags winnen; een tas vól met verrassingen.

De film

‘Ice Age’ en ‘Ice Age 2: The Meltdown’ waren wereldwijd een groot succes. De verwachtingen voor het derde deel zijn dan ook weer hooggespannen. In ‘Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs’ beleven de filmhelden weer fantastische avonturen. De langverwachte film gaat op 1 juli 2009 in Nederland in première.