Amersfoort,
20
augustus
2009
|
00:00
Europe/Amsterdam

Scapino nieuwe partner in Rocks’ loyaliteitsprogramma

Rocks’ gaat een samenwerking aan met Scapino. Vanaf maandag 24 augustus kan de spaarder van de Rocks' Vijfjes ook terecht bij de marktleider in schoenen. Rocks’ heeft reeds een uitgebreid aanbod van partners in haar loyaliteitsprogramma, waardoor de spaarders bij de besteding van hun Rocks’ keus hebben uit heel veel verschillende artikelen en dagjes uit. Nu Scapino zich als nieuwe partner heeft aangesloten kunnen Rocks’ spaarders ook terecht in een van 190 vestigingen in Nederland voor onder andere schoenen, kleding, sport- en vrijetijdsartikelen.

Elke week biedt Scapino een aantal zeer aantrekkelijke aanbiedingen speciaal voor de Rocks' spaarders. Zij kunnen hier gebruik van maken door Rocks' Vijfjes in te leveren . "Wij kijken uit naar de samenwerking met Rocks'', aldus Tessa van Gennip van Scapino B.V. "Wij zijn ervan overtuigd dat Scapino een waardevolle aanvulling is op de mogelijkheden voor de Rocks' spaarder om de Rocks' Vijfjes te besteden, onder meer omdat wij een breed assortiment bieden voor het hele gezin." Selfserviceformule Scapino is de grootste aanbieder in schoenen, kleding, sport- en vrijetijdsartikelen. Haar artikelen kenmerken zich door een zeer goede prijs/ kwaliteitverhouding.

Met ruim 2 miljoen Rocks' spaarders is Rocks' het 2e loyaliteitsprogramma van Nederland. De Rocks' worden uitgegeven door Super de Boer en Texaco. Bij elke 220 Rocks’ op de spaarkaart ontvangt de klant een Rocks’ Vijfje t.w.v. 5 euro. De gespaarde Rocks' Vijfjes kunnen worden besteed bij o.a. Scapino, Blokker, Halfords, Intersport en Music Store en ook bij de kassa van één van de vele aangesloten dagattracties voor de leukste dagjes uit.