Amersfoort,
19
augustus
2009
|
00:00
Europe/Amsterdam

Ronde prijzen domineren winkelschap bij Super de Boer

SuperToeter Weken van start

Klanten van Super de Boer kunnen vanaf 24 augustus drie weken lang ronde prijzen scoren. Tijdens de SuperToeter Weken biedt de supermarktketen wekelijks tientallen zeer scherpe aanbiedingen met afgeronde prijzen. Het wordt dus een zeer voordelige periode voor bestaande, maar ook nieuwe klanten van Super de Boer.

Winkels kleuren roze

Zodra de zomervakantie weer op zijn einde loopt, kleuren de ruim 300 Super de Boer-winkels magentaroze en staat alles in het teken van voordelige prijzen. De supermarktketen introduceerde de SuperToeter Weken in 2008. Inmiddels zijn deze actieweken een begrip. Eric Leebeek, commercieel directeur van Super de Boer: “De zomervakantie is vaak een hoge kostenpost. De meeste mensen willen het in de weken daarop dan ook graag rustiger aan doen. Tijdens de SuperToeter Weken profiteren onze klanten van een ruim en herkenbaar productaanbod met zeer scherpe ronde prijzen.”

Reusachtige magentaroze bal

Om de actieweken kracht bij te zetten reist er de komende periode een reusachtige magentaroze bal door het land. Deze kan op de meest vreemde plekken opduiken. Op plekken waar de bal besluit uit te rusten deelt een promotieteam goodiebags uit met een toeter, een winkelwagenmuntje, een big shopper boodschappentas en de meest recente folder.

Houd de komende weken uw euromunten bij de hand. Het is tijd voor ronde prijzen bij Super de Boer!

Meer informatie over de actie is te vinden op www.superdeboer.nl.