Amersfoort,
09
september
2009
|
00:00
Europe/Amsterdam

Onder de pannen bij Super de Boer met Knorr en Croma.

Extra zegels sparen tijdens pannenactie met A-merkproducten

Super de Boer startte onlangs met haar unieke Tefal pannenactie. Naast dit exclusieve pannenmerk zijn ook andere A-merken betrokken bij deze elf weken durende spaaractie. Met producten van Knorr Wereldgerechten en Croma kunnen klanten van Super de Boer gedurende de gehele actie hun spaarkaart extra snel vullen. De supermarktketen speelt met dit 'bonus' spaarelement perfect in op het te sparen product zelf: pannen, om mee te koken en te bakken.

Het is voor het eerst dat A-merken gedurende de hele actieperiode extra spaarzegels opleveren. Normaal gesproken ontvangen klanten alleen spaarzegels bij aankoop van een vast bedrag aan boodschappen en bij wekelijks wisselende actieproducten. Bij aankoop van twee Knorr Wereldgerechten krijgen Super de Boer klanten een extra zegel cadeau om hun spaarkaart te vullen. Ditzelfde geldt bij aankoop van een fles Croma Vloeibaar of drie pakjes Croma Bak & Braad.

Tijdens de elf weken durende spaaractie sparen klanten van Super de Boer voor fikse kortingen op pannen uit de Tefal Professional Expert lijn. Deze pannen zijn exclusief voor de Super de Boer ontworpen. Deze pannen van topkwaliteit kenmerken zich door het geëmailleerde design, dat de pannen een luxe uitstraling geeft. Uiteraard is de pan voorzien van de bekende Tefal anti-aanbaklaag met Thermospot waarmee het kookgemak wordt vergroot. Met de Tefalpannen van Super de Boer wordt bakken en braden een makkie!

De pannenactie loopt nog tot en met 29 november.

Voor meer informatie: www.superdeboer.nl