Amersfoort,
12
november
2009
|
00:00
Europe/Amsterdam

Met Rocks’ kaart een jaar gratis tanken of boodschappen doen

600.000 klanten wisselden kaart al om in eerste week

website+rocks+sparen

Sinds 2 november ontvangen klanten van zowel Super de Boer als Texaco een nieuwe Rocks’ klantenkaart. De conversie naar het online spaarprogramma zagen de partners van het spaarsysteem als hét moment om ook de twee miljoen trouwe klanten te belonen. Door de kaart online te registreren, maken deelnemers nu kans op een jaar gratis boodschappen doen of tanken. In de eerste week alleen al werden ruim 600.000 Rocks’ kaarten ingewisseld voor de nieuwe variant.

Afgaande op het aantal ingewisselde kaarten in de eerste week, verwachten de samenwerkende partners binnen één maand het grootste deel van de oude Rocks' kaarten te hebben omgewisseld.

Klanten van Super de Boer en Texaco maken met het wisselen van hun oude Rocks’ kaart nog tot en met eind november kans op een van de twee hoofdprijzen. Daarnaast geven Super de Boer en Texaco ook nog eens 100 extra topprijzen weg;  één maand gratis boodschappen doen of tanken. De uitslag van deze actie zal begin december bekend gemaakt worden.

De nieuwe klantenkaart, dit keer in de stijl van of Super de Boer of Texaco, is de  opvolger van de bekende Rocks’ chipkaart, die de afgelopen tien jaar trouwe dienst deed. Bij het afrekenen van de boodschappen kunnen de gespaarde punten door de medewerkers eenvoudig van de oude op de nieuwe kaart gezet worden. De nieuwe klantenkaart wordt onder zowel Super de Boer als Texaco klanten enthousiast ontvangen, vooral omdat het nu nog duidelijker is dat de kaart een onderdeel is van de formule.

Online registratie voor extra veiligheid

Het online registeren van de kaart biedt de klant diverse voordelen. Zo staan de gespaarde Rocks’ punten voortaan niet meer opgeslagen op de chipkaart, maar juist online. Bij verlies, diefstal of breuk van de kaart gaan de Rocks’ punten dan ook niet meer verloren. Deelnemers aan het Rocks’ programma kunnen via de website www.rocks.nl zelf hun saldo en de laatste mutaties bekijken.

Maar dat is niet het enige. Jan Nelissen, directeur van Stichting Rocks’, licht toe: “Bij registratie kunnen ook deelnemers aangeven of ze op de hoogte gehouden willen worden van al het Rocks' nieuws en aantrekkelijke aanbiedingen. Zo kan men nog sneller Rocks’ Vijfjes sparen.”

Net als bij de huidige Rocks’ kaart ontvangen klanten van Super de Boer en Texaco Rocks’ punten bij het boodschappen doen en bij aankoop van wekelijkse actieproducten en bij het tanken van brandstof. Maar ook bij bestedingen in de Texaco shop ontvangen klanten tegenwoordig Rocks’ punten. Voor elke 220 gespaarde Rocks’ punten ontvangen zij als vanouds een Rocks’ Vijfje ter waarde van € 5,- om te besteden bij een van de 7 aangesloten winkelbedrijven of voor een van de vele dagattracties.