Amersfoort,
12
mei
2009
|
00:00
Europe/Amsterdam

Levendige ruilhandel op internet door Super de Boer Duckstad- Weken

Donald Duck en vrienden niet aan te slepen tijdens spaaractie

Dagobert+Duck

De Duckstad ClickCards vliegen niet alleen de winkels van Super de Boer uit, ze zijn ook terug te vinden op internet. Zo is er inmiddels een levendige ruilhandel ontstaan op verkoopwebsites zoals Marktplaats. Vorige week liet het supermarktconcern weten al drie miljoen extra kaarten besteld te hebben van Donald en zijn vrienden.

Op Marktplaats worden de kaarten van de stripfiguren aangeboden, vaak om te ruilen tegen andere ClickCards. Maar ook de oudere generatie heeft de ruilhandel ontdekt: in dit geval gaat het om stapeltjes Disneykaarten in ruil voor bijvoorbeeld Douwe Egberts-spaarpunten. De jongste generatie Super de Boer-klanten zoekt voor het ruilen van ClickCards daarnaast op ‘Duckstad Clickcard Ruil Hyve’ of de website www.misiknog.nl/clickcards.

Dol op Donald

Super de Boer is verheugd dat de Duckstad-spaaractie populair is bij zowel jonge als oudere klanten van de supermarkten. “Iedereen is nou eenmaal weg van Donald Duck,” vertelt Bren Hortensius, Manager Marketing Communicatie van Super de Boer. “De internethandel en het winkelgedrag van onze klanten laten zien dat we met deze Disney-actie het juiste thema hebben gevonden. Zo krijgen onze winkelmanagers regelmatig de vraag of klanten de levensgrote Duckstadborden uit de winkel mogen hebben. Het is zelfs hip om met de winkeltas van Donald rond te lopen!”

De ClickCards, het nieuwste verzamelobject onder kinderen, zijn onderdeel van de Duckstad-Weken bij Super de Boer. Tijdens deze actieweken zoeken de jongste klanten van deze supermarktketen in ruil voor unieke Disneyprijzen mee naar het verdwenen geluksdubbeltje van Oom Dagobert.

De Super de Boer Duckstad-Weken lopen nog tot en met 24 mei. Voor meer informatie: http://www.superdeboer.nl/duckstad

 

Boilerplate

Perscontacten: Super de Boer, Corporate Communicatie, Carien de Bas–van Middelaar, tel.: 033- 454 74 30