Amersfoort,
27
juli
2009
|
00:00
Europe/Amsterdam

IJsjes met vers fruit bij Super de Boer verantwoorde en verkoelende snack op zomerse dagen

Fruitijsjes bevatten een derde van dagelijks aanbevolen hoeveelheid vitamine-C

Dronebeelden+Thalys+op+HSL

Vanaf deze maand verkoopt Super de Boer nieuwe lekkere en gezonde fruitijsjes en smoothie-ijsjes. Bij de bereiding wordt gebruik gemaakt van vers fruit. De ijsjes zijn verkrijgbaar in drie smaken: sinaasappel, aardbei/banaan en perzik/mango. Dankzij het gebruik van gepureerd fruit of vers geperst sap bevatten de ijsjes ruim een derde van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid vitamine-C. Een heerlijk verantwoord tussendoortje dus voor de komende zomerse dagen.

De smoothie-ijsjes zijn gemaakt op basis van appelsap en gepureerde aardbeien en bananen of perziken en mango's. De sinaasappelijsjes bestaan voor 85% uit versgeperste jus d'orange. Zo bevat ieder ijsje (55 ml) 22,0 mg vitamine C en krijg je met deze verkoelende snack bijna 37% van je dagelijks aanbevolen hoeveelheid binnen*. Daarnaast bevatten de sinaasappelijsjes bijvoorbeeld maar 58 calorieën. Goed nieuws dus voor alle ijsliefhebbers!

De sinaasappelijsjes kosten € 1,99 per 6 stuks en de smoothieijsjes zijn voor € 1,49 per 6 stuks te koop in alle Super de Boer winkels.