Amersfoort,
29
december
2009
|
00:00
Europe/Amsterdam

Honderden artikelen super scherp geprijsd bij Super de Boer

Vier weken lang kortingen oplopend tot 50% tijdens SuperToeterWeken

Klanten van Super de Boer kunnen in januari tijdens de SuperToeterWeken fors besparen op hun huishoudbudget. Super de Boer biedt vier weken lang een breed assortiment van dagelijkse boodschappen aan tegen kortingen tot maar liefst 50%. Zo kunnen klanten ook na de feestdagen blijven genieten van de bekende kwaliteitsproducten van Super de Boer tegen de laagste prijzen.

Vier weken lang draait het bij Super de Boer om voordelig boodschappen doen: dezelfde kwaliteit tegen opvallend lage prijzen. Zo profiteren klanten in alle 305 Super de Boer winkels van kortingen oplopend tot 50%. In januari heeft Super de Boer ruim 350 producten in de aanbieding, waaronder vele A-merken en huismerkproducten.

“Na de traditioneel dure feestdagen willen we graag onze klanten in staat stellen om het in januari rustiger aan te doen, en daarbij geen concessies te doen aan de kwaliteit,” aldus Eric Leebeek, Commercieel Directeur van Super de Boer. “Door slim van onze aanbiedingen gebruik te maken, kunnen klanten wekelijks tussen de 50 en 90 euro besparen, een welkome verrassing in deze tijden.”  

Naast de fantastische aanbiedingen biedt Super de Boer ruim 500 goedkope C-merken en ruim 4000 eigen-merk artikelen aan. Op deze wijze kunnen klanten van Super de Boer een zeer voordelige boodschappenmand samenstellen. “Wij hebben het afgelopen jaar heel bewust ingezet op de prijs van ons aanbod. We bieden vanuit onze prijsstrategie op verschillende manieren structureel productkortingen aan. Zo maken we onze kwalitatief hoogwaardige producten toegankelijk voor alle soorten inkomens. De SuperToeterWeken sluiten naadloos op deze gedachte aan,” licht Leebeek toe.

De SuperToeterWeken lopen van 5 januari tot en met 1 februari. Al vanaf 2 januari heeft Super de Boer een aantal extra SuperToeteraanbiedingen in aanloop naar de SuperToeterWeken. Meer informatie over de actie is te vinden op www.superdeboer.nl. Ook de inmiddels bekende Super de Boer Toeter uit de commercials is hier te downloaden als ringtone voor de mobiele telefoon.