Amersfoort,
13
november
2009
|
00:00
Europe/Amsterdam

Chef-kok van Super de Boer stijgt in Top 100 van Lekker

Nieuwe culinaire hoogstandjes binnenkort in schappen van supermarktketen

Marco+Poldervaart

Super de Boer is trots op ‘hun’ chef-kok Marco Poldervaart. Afgelopen maandag werd bekend dat chef-kok Marco Poldervaart, eigenaar van restaurant De Gastronoom in Harlingen, een flinke sprong heeft gemaakt naar plaats 57 in de Top 100 van culinaire toprestaurants, de Lekker 2010. Naast zijn culinaire prestaties in zijn eigen restaurant timmert de gastronoom ook bij Super de Boer aan de weg. De komende feestdagen zijn er dan ook weer tal van culinaire lekkernijen te vinden in de schappen van de supermarktketen.

Poldervaart werkt sinds anderhalf jaar samen met Super de Boer aan de ontwikkeling van producten voor het luxe Superieurassortiment. Frank van der Mei, bij Super de Boer verantwoordelijk voor het gehele huismerkassortiment, is trots op de prestaties van de chef-kok: “We hebben de afgelopen anderhalf jaar met veel plezier met Marco gewerkt en hem ook als chef-kok weer verder zien ontwikkelen. Deze groei zien wij ook terug in de wijze waarop hij met ons samenwerkt aan nieuwe producten van de Superieurlijn. We zijn er dan ook trots op dat we zo een culinair talent mogen binden aan onze Superieurproducten.”

Het Superieurassortiment is een productlijn met talloze hoogwaardige producten, waarmee klanten van Super de Boer zelf ook thuis zonder veel moeite een mooie maaltijd kunnen bereiden. De producten kenmerken zich door hun hoge kwaliteit, eenvoudige en korte bereidingstijden en dat tegen een betaalbare prijs. Ideaal dus voor de feestdagen. Ook dit jaar introduceert Super de Boer weer nieuwe Superieurproducten, waaronder gevulde mini St.Jacobsschelpen, een varkenshaas ovenschotel met appel, rozijnen en kaneel, diverse dessertitems en een overheerlijk pecannoten taartje.