Amersfoort,
09
september
2009
|
00:00
Europe/Amsterdam

Bij Super de Boer zit je gebakken met Tefal

Sparen voor speciaal voor Super de Boer ontwikkelde Tefal pannen

pannen+spaaractie

Super de Boer gaat 14 september van start met een unieke Tefal pannenactie. Tijdens de elf weken durende spaaractie ontvangen klanten gratis pannenzegels. Hiermee kunnen zij al snel met fikse korting één van de zes pannen uit de Tefal Professional Expert lijn aanschaffen. Bovendien is de kleinste pan met 50 zegels helemaal gratis. De Tefal pannen zijn exclusief voor Super de Boer ontworpen.

Klanten van Super de Boer krijgen de Tefal pannenzegels gratis bij elke tien euro aan boodschappen. Ook zijn er wekelijks verschillende actieproducten waarbij klanten een extra pannenzegel ontvangen. Daarnaast wordt er bij aankoop van alle Knorr Wereldgerechten, Croma Vloeibaar en Croma Bak & Braad gedurende de hele periode een extra zegel weggegeven. Pieter Valk, woordvoerder Super de Boer: “Praktische producten voor in het huishouden, zoals pannen, zijn zeer gewilde spaarproducten zo bleek al uit onderzoek naar spaargedrag van de Nederlanders dat wij hebben gedaan. Hieruit bleek ook dat 89% van de ondervraagden meedoet aan spaaracties.”

Super de Boer klant kiest voor Tefal

De Tefal pannen staan voor topkwaliteit. Uit eerder onderzoek blijkt dat 98 procent van de klanten van Super de Boer voor Tefal kiest als hét pannenmerk. De zes exclusieve Tefal Professional Expert pannen van Super de Boer kenmerken zich door het geëmailleerde design, dat de pannen een luxe uitstraling geeft. Bovendien bieden de Tefal pannen tal van voordelen. De binnenzijde van de pannen is voorzien van de bekende Tefal anti-aanbaklaag met Thermospot waarmee het kookgemak wordt vergroot. Het is bovendien extra veilig dat het handvat niet warm wordt tijdens het gebruik.

Sparen voor zes verschillende modellen

Klanten van Super de Boer kunnen sparen voor zes verschillende modellen van de Tefal Professional Expert lijn:

Tefal Koekenpan 20 cm ø                                               Gratis met 50 zegels of 25 zegels + € 4,99
Tefal Koekenpan 26 cm ø                                              25 zegels + € 9,99 of 50 zegels + € 4,99
Tefal Koekenpan 30 cm ø                                              25 zegels + € 9,99 of 50 zegels + € 4,99
Tefal Wokpan 28 cm ø                                                   50 zegels + € 9,99 of 75 zegels + € 4,99
Tefal Vierkante Grillpan 26x26 cm                                  50 zegels + € 9,99 of 75 zegels + € 4,99
Tefal Hapjespan met deksel 24 cm ø                               50 zegels + € 9,99 of 75 zegels + € 4,99