Wijk bij Duurstede,
01
mei
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

Verantwoord ondernemen bij Royaan Groep

Als verwenner in warme snacks maken we in de eerste plaats lekkere producten. Kwaliteit en het genieten van smaak staan voorop. Daarnaast heeft Royaan Groep zich ten doel gesteld alle snacks op verantwoorde wijze te produceren en zich in te zetten voor een verantwoorde bereiding en consumptie ervan. Leveranciers en andere belanghebbenden worden hier zoveel mogelijk bij betrokken.

Royaan Groep heeft een heldere duurzaamheidvisie die ten grondslag ligt aan onze strategische, tactische en operationele bedrijfsvoering. We richten ons daarbij op haalbare doelstellingen binnen de gegeven bedrijfseconomische kaders. Tevens helpen we de individuele bedrijven binnen de groep met het borgen van onze duurzaamheidbeginselen.

In dit boekje staat wat we doen, hoe we dat doen en waarom we dat doen. Zodat duidelijk is dat Royaan Groep niet zomaar snacks maakt, maar lekkere en verantwoorde snacks met respect voor people, planet and profit. Be our guest!

Bart Bakker
CEO

Boilerplate

Royaan
Royaan is actief op de Nederlandse markt voor diepvriessnacks. Met een omzet van €71 miljoen, is de onderneming met name sterk in merkproducten voor snackbar/cafetaria’s, horeca en catering. Via het foodservice kanaal worden de merken Buitenhuis, Willie Dokter, Laan, Van Dobben en Kwekkeboom afgezet. Via de retail verkoopt Royaan aan de consument onder de merken Van Dobben, Bakker (kaassoufflés), Tjendrawasih en Mayam (oosterse snacks). Bij Royaan werken 275 medewerkers op vijf locaties in Nederland.

Royaan is in 2007 ontstaan uit de fusie tussen de familiebedrijven Buitenhuis Snacks en Cold Food, de eigenaar van Kwekkeboom en Van Dobben. Deze fusie werd mede mogelijk gemaakt door de Nederlandse investeringsmaatschappij NPM Capital, die sindsdien de verdere expansie van Royaan heeft gesteund. In het jaar van de fusie is Bakker Kaassoufflés gekocht, in 2010 de maker van oosterse snacks Tjendrawasih en begin 2011 gehaktballenspecialist Willie Dokter.

Deel dit bericht

Laatste nieuws