Wijk bij Duurstede,
26
oktober
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

Heel Holland viert feest voor de populairste snack van Nederland

Tweede editie van Nationale Week van de Croquet van start

Vandaag start de Nationale Week van de Croquet. Het is de tweede keer dat heel Nederland een feestje viert voor de lekkerste snacks van Nederland. De afnemers van Royaan, producent van Kwekkeboom en Van Dobben én organisator van de feestweek, zetten vanaf vandaag (26 oktober) tot en met 3 november letterlijk de lekkerste croquetten van ons land weer in de etalage. Bij diverse horecagelegenheden kunnen consumenten al voor een klein bedrag genieten van de enige echte kwaliteitscroquet.

Om iedereen te laten smullen van de lekkerste snacks van Nederland kost een croquet van Kwekkeboom of Van Dobben tijdens de feestweek bij de deelnemende eetgelegenheden nog slechts 1,25 euro; het favoriete broodje croquet nog maar 1,75 euro. Op de Facebookpagina van Van Dobben en Kwekkeboom kunnen echte fans via de locatiezoeker bovendien gemakkelijk uitzoeken op welke andere plekken in Nederland de premiumsnacks te verkrijgen zijn tijdens de feestweek.

 

Heel Holland sna(c)kt… naar een lekkere kroket

Royaan riep vorig jaar de Week van de Croquet in het leven als ode aan Nederlands populairste snack. De snackproducent wilde tijdens de feestweek heel Nederland de kans geven om de tanden in een echt lekkere croquet te zetten. In totaal namen ruim duizend horecaondernemers deel aan de succesvolle actieweek. Ook de landelijke media sprong vol enthousiasme in op het snackinitiatief.

Dit jaar pakt de snackproducent het nog een stuk grootser aan. De komende week zetten meer dan tweeduizend locaties de lekkerste croquetten van ons land in de schijnwerpers. Naast cafetaria’s en horecagelegenheden doen nu ook benzinestations en cateraars mee aan de feestweek.

Bart Bakker, CEO van Royaan: “We wisten al dat de kroket geliefd was onder Nederlanders. Dat is vorig jaar tijdens de Week van de Croquet volop bevestigd. Heel Holland snakt gewoon naar een lekkere croquet. Dus alle reden voor ons om de Week van de Croquet een vervolg te geven en de snack weer volop onder de aandacht te brengen bij een groot publiek. Iedereen in Nederland moet per slot van rekening kunnen genieten van een kwaliteitssnack die is gemaakt volgens de delicatessentraditie van Van Dobben en Kwekkeboom. ”

Win een croquetlunch voor het hele bedrijf

Echte liefhebbers kunnen tijdens de nationale feestweek overigens niet alleen zichzelf op een heerlijke croquet trakteren. Via de speciale actie op de Kwekkeboom of Van Dobben Facebookpagina maken zij vanaf 22 oktober ook kans op een smakelijke lunch. Tijdens de Week van de Croquet geeft organisator Royaan namelijk iedere werkdag een geheel verzorgde bedrijfslunch weg aan een echte fan. Meedoen is eenvoudig: het enige wat men hoeft te doen is simpelweg de Van Dobben of Kwekkeboom-fanpage liken op Facebook.

 

Boilerplate

Over Royaan

Royaan is actief op de Europese markt voor snacks, met de focus op de Nederlandse en Belgische foodservice en retailmarkt. Met een omzet van €71 miljoen, is Royaan met name sterk in merkproducten voor snackbar/cafetaria’s, horeca en catering. Twee op de drie foodservice locaties verkoopt één of meerdere producten uit het Royaan assortiment onder de merken Van Dobben, Kwekkeboom, Buitenhuis, Willie Dokter, Laan en KB. In het supermarktkanaal is Royaan aanwezig met de merken Van Dobben, Kwekkeboom, Tjendrawasih en Mayam (Oosterse snacks). Met een heldere zelfstandige koers gaat Royaan terug naar de basis van de sterke delicatessentraditie van de merken Van Dobben en Kwekkeboom, samengevat in de nieuwe missie: Nederland weer smaak geven. In deze missie staan vier kernwaarden centraal: eerlijk, vers, plezier en samen. Wat Royaan betreft krijgt de snack weer haar rechtmatige plaats in de belevingswereld van de consument: als lekkere, smaakvolle en verantwoorde kwaliteitsdelicatesse waar je bewust van kan genieten.

Royaan, snacken opnieuw ontdekken!

Over Van Dobben

Van Dobben is vooral bekend van de ambachtelijke croquetten en bitterballen met zacht vloeiende ragout en een dunne krokante korst. De producten van Van Dobben zijn altijd van eerlijke slagerskwaliteit, stoer van vorm en royaal gevuld met alleen de allerbeste ingrediënten.

Iedereen die het liefst voor lekkere, herkenbaar Hollandse kwaliteit en gezelligheid gaat, kiest als vanzelfsprekend voor Van Dobben. De echte klassieke Hollandse snack van topkwaliteit.

Van Dobben, gewoon goud.

Over Kwekkeboom

Kwekkeboom is de ultieme combinatie van kwaliteit en traditie. De producten van Kwekkeboom worden altijd met de beste ingrediënten, volgens origineel recept en met de grootste zorg bereid. Daarom zien ze er ook zo lekker uit! Dat geldt zowel voor de bekende croquet als dat mooie assortiment van nieuwe snacks. Kortom, verrassende en smaakvolle kwaliteitssnacks om echt lekker van te genieten.

Kwekkeboom richt zich op consumenten die bewust voor kwaliteit gaan. Als ze iets doen, doen ze het goed. Ook als ze snacken gaan ze voor het beste. Sterker nog. Ze snacken goed of ze snacken niet.

Kwekkeboom of anders niet.

 

Deel dit bericht

Laatste nieuws