Wijk bij Duurstede,
07
januari
2015
|
00:24
Europe/Amsterdam

Royaan biedt vernieuwing en inspiratie op de Horecava in vier foodservice werelden

Snacken opnieuw ontdekken

De wereld van foodservice verandert snel waardoor de behoefte aan onderscheidend vermogen stijgt. Foodserviceondernemers zijn daarvoor continue op zoek naar vernieuwende oplossingen om consumenten te verleiden en te verrassen. Royaan richt zich daarom tijdens de komende Horecava (12-15 januari 2015 in Amsterdam RAI) op de wereld van haar afnemers in de foodservicemarkt en zal vernieuwende oplossingen presenteren om hen te inspireren. In vier verschillende werelden; horeca, leisure, cafetaria en ‘on the go’, kunnen de bezoekers van de Royaan-stand inspiratie opdoen en daarmee, in hun eigen omgeving, snacken opnieuw ontdekken.

De vernieuwende oplossingen zijn een antwoord op de wensen van huidige consumenten die steeds bewuster bezig zijn met wat ze eten. Royaan gaat hiervoor terug naar de basis en heeft bestaande snacks onder de belofte Goed Genieten nu nog lekkerder en vooral eerlijker gemaakt. “Op de Horecava willen we een eigentijds aanbod bieden voor consumenten die steeds meer verwachten en ondernemers zo helpen met vernieuwing op de kaart. Daarvoor kijken we bijvoorbeeld wereldwijd naar ontwikkelingen en tradities en selecteren daar producten die we interessant vinden,” aldus Bart Bakker, CEO van Royaan.

 

Royaan CEO Bart Bakker
Op de Horecava willen we een eigentijds aanbod bieden voor consumenten die steeds meer verwachten en ondernemers zo helpen met vernieuwing op de kaart
Royaan CEO Bart Bakker

Royaan is er van overtuigd dat er een groeiende markt is voor eerlijke en smaakvolle snackproducten. Tijdens de komende Horecava wordt speciaal aandacht gegeven aan drie bijzondere vernieuwingen:

Kwekkeboom ovensnacks en -hapjes, de innovatie van 2015!

Met behulp van de nieuwe krokante korsttechnologie kunnen Kwekkeboom croquetten, bitterballen en snacks vanaf nu ook bereid worden in de oven en geserveerd worden op plekken waar frituren lastig of onmogelijk is, zoals in vliegtuigen en treinen, bij evenementen, bij tankstations en bioscopen en in de zorg. Deze innovatie van Kwekkeboom stelt de ondernemer in staat om ovensnacks en –hapjes te serveren zonder concessies te hoeven doen aan kwaliteit.

Kwekkeboom Parrillas®

Snacken opnieuw ontdekken is letterlijk van toepassing op een totaal nieuw assortiment ovensnacks: de Kwekkeboom Parrillas. Parrillas zijn ovensnacks belegd met tapenade, gegrilde groenten uit Spanje en Portugal en gegarneerd met bijzondere kaas. Parrillas zijn bij uitstek geschikt voor bij de lunch, als tussendoortje of als lekkernij bij de borrel. Parrillas sluiten uitstekend aan op de trend van een toenemende vraag naar bewust genieten.

De Van Dobben kalfsfrikandel

Er is een groeiende behoefte onder mensen om te weten wat men eet. Ook in het segment frikandellen willen consumenten voor herkenbare, betrouwbare kwaliteit kunnen kiezen. Daarom introduceert Van Dobben de Van Dobben kalfsfrikandel, bereid met 100% kwaliteitskalfsvlees. Ook te bereiden in de oven. Speciaal voor ondernemers die variatie en kwaliteit willen serveren.

Op de Horecavastand wil Royaan ondernemers laten zien hoe ze waarde kunnen creëren door ze, in hun eigen wereld, vernieuwende producten, concepten, materialen en presentatiemogelijkheden te laten zien, proeven en ervaren.