Wijk bij Duurstede,
25
oktober
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

Speciale actie voor Horeca ondernemers om najaarsomzet te vergroten

Nationale Week van de Croquet met Van Dobben en Kwekkeboom

Royaan organiseert van 17 tot en met 25 november de Nationale Week van de Croquet. In deze week staan landelijk de lekkerste croquetten van Nederland in de schijnwerpers: Van Dobben en Kwekkeboom croquetten. Royaan biedt ondernemers voor de Nationale Week van de Croquet een speciale kortingsactie aan. Bij een bestelling van 10 dozen croquetten, ontvangen zij 5 dozen gratis. Zo kunnen zij hun klanten een kwaliteitscroquet voor maar 1 euro aanbieden.

De Week van de Croquet is voor deelnemende Horeca ondernemingen dé ultieme kans op een mooie najaarsomzet en een goede marge. Maar ook consumenten profiteren, want zij kunnen in die week genieten van een Van Dobben of Kwekkeboom croquet voor maar 1 euro per stuk en een broodje Van Dobben of Kwekkeboom croquet voor slechts 1,50 euro.

Bij een bestelling van 10 dozen Van Dobben of Kwekkeboom croquetten, ontvangen ondernemers 5 dozen van Dobben of Kwekkeboom Rundvleescroquetten gratis. Ook krijgen ze een speciaal actiepakket met promotiemateriaal om de Nationale Week van de Croquet onder de aandacht te brengen bij consumenten. Bart Bakker, CEO van Royaan: “De week van de croquet biedt horeca ondernemers de mogelijkheid om in de smaak te vallen bij klanten én hun eigen zaak en de lekkerste croquetten van Nederland in de schijnwerpers te zetten. Welke ondernemer wil dat nou niet?”

Ondernemers in de Foodservice en het Out-of-Home segment kunnen zich aanmelden voor de actie op de website www.royaan.nl/acties. Zij kunnen hier hun bestelling plaatsen tot en met 31 oktober 2012 en maximaal twee keer deelnemen aan de actie.

[Einde bericht]
 

Boilerplate

Royaan
Royaan is actief op de Nederlandse markt voor diepvriessnacks. Met een omzet van €71 miljoen, is de onderneming met name sterk in merkproducten voor snackbar/cafetaria’s, horeca en catering. Via het foodservice kanaal worden de merken Buitenhuis, Willie Dokter, Laan, Van Dobben en Kwekkeboom afgezet. Via de retail verkoopt Royaan aan de consument onder de merken Van Dobben, Bakker (kaassoufflés), Tjendrawasih en Mayam (oosterse snacks). Bij Royaan werken 275 medewerkers op vijf locaties in Nederland.

Royaan is in 2007 ontstaan uit de fusie tussen de familiebedrijven Buitenhuis Snacks en Cold Food, de eigenaar van Kwekkeboom en Van Dobben. Deze fusie werd mede mogelijk gemaakt door de Nederlandse investeringsmaatschappij NPM Capital, die sindsdien de verdere expansie van Royaan heeft gesteund. In het jaar van de fusie is Bakker Kaassoufflés gekocht, in 2010 de maker van oosterse snacks Tjendrawasih en begin 2011 gehaktballenspecialist Willie Dokter.

Deel dit bericht

Laatste nieuws