Wijk bij Duurstede,
18
december
2014
|
16:00
Europe/Amsterdam

Snackfabrikant verlengt geld-terug-actie voor consumenten

Kwekkeboom draait overuren om supermarkten te voorzien van nieuwe ovensnacks

De aanhoudend grote vraag naar Kwekkeboom ovensnacks heeft er in een aantal supermarkten voor gezorgd dat niet meer het gehele assortiment verkrijgbaar is. Met name de Croquetten en de Bitterballen zijn populair. Snackfabrikant Royaan draait momenteel overuren in de fabriek om alle supermarkten zo snel mogelijk te kunnen beleveren.

Royaan zet momenteel extra personeel in voor de aanvullende productiediensten, zowel doordeweeks als in het weekend. Bart Bakker, CEO van Royaan: “We zijn er uiteraard trots op dat de Kwekkeboom ovensnacks zo geliefd zijn, maar vinden het tegelijkertijd vervelend dat sommige consumenten nu misgrijpen. We doen er daarom alles aan om de supermarkten zo snel mogelijk opnieuw te bevoorraden, zodat iedere consument kan genieten van een krokante kroket of bitterbal uit de oven.”

Royaan CEO Bart Bakker
We zijn er uiteraard trots op dat de Kwekkeboom ovensnacks zo geliefd zijn, maar vinden het tegelijkertijd vervelend dat sommige consumenten nu misgrijpen. We doen er daarom alles aan om de supermarkten zo snel mogelijk opnieuw te bevoorraden, zodat iedere consument kan genieten van een krokante kroket of bitterbal uit de oven
Royaan CEO Bart Bakker

Aankoopbedrag retour
Om consumenten tegemoet te komen, verlengt Kwekkeboom de actie ‘de grootste proeverij van Nederland’ met een maand. Zo hebben consumenten nog tot eind januari 2015 de gelegenheid om eenmalig het gehele aankoopbedrag van een verpakking Kwekkeboom Oven terug te krijgen. Dat geldt voor de Croquetten en Bitterballen van Kwekkeboom Oven, maar ook voor de Kaashapjes, de Kiphapjes, de gevulde Kiphapjes (Italiaanse tomatensaus, kerrie- en satésaus) en de gemixte hapjes (Kiphapjes, Kaashapjes en Kiphapjes met satésaus). De producten zijn verkrijgbaar bij de Albert Heijn, de Jumbo en sinds kort ook bij C1000. Ruim 16.000 consumenten maakten al gebruik van deze geld-terug-actie.