Wijk bij Duurstede,
15
september
2014
|
09:10
Europe/Amsterdam

Ondernemers vieren kwaliteit met hun gasten

Goed genieten tijdens De Nationale Week van de Croquet

Voor consumenten die tijdens de Nationale Week van de Croquet (tot zondag 21 september 2014) een Van Dobben of Kwekkeboom croquet bestellen is het gegarandeerd genieten geblazen. Royaan is ervan overtuigd dat er een groeiende markt is voor eerlijke en smaakvolle snackproducten. Daarom committeert Royaan zich aan de belofte Goed Genieten, waarmee de fabrikant snacken lekkerder, beter, makkelijker en leuker wil maken. Goed genieten is ook het thema van de Nationale Week van de Croquet waarin consumenten op aantrekkelijke wijze kennis kunnen maken met de kwaliteitsnacks van Kwekkeboom en Van Dobben.

De consumentenbehoeftes veranderen steeds meer. Royaan wil hieraan tegemoet komen en maakt producten waar de consument onbezorgd van kan genieten. De snackfabrikant wil consumenten en ondernemers helpen om niet alleen het bereiden, serveren en consumeren van snacks gemakkelijker, maar vooral ook leuker te maken. De beleving is daarbij een heel belangrijk onderdeel. Daarom organiseert Royaan elk jaar de Nationale Week van de Croquet, waarin de oer-Hollandse kwaliteitscroquet letterlijk gevierd wordt met ondernemers en consumenten.

Ondernemer Theo Norder van Snacksalon De Schelp in Roelofarendsveen biedt tijdens de Nationale Week van de Croquet nog iets extra’s aan zijn gasten. Zijn team serveert hoogstpersoonlijk alle bestelde croquetten van Kwekkeboom uit in zijn snacklounge. “Goed genieten zit hem niet alleen in datgene wat je eet. De service en sfeer van de gelegenheid waar je dit eet zijn ook heel belangrijk om optimaal van een snackmoment te kunnen genieten. Wij schenken hier dan ook veel aandacht aan.” Snacksalon De Schelp is uitgeroepen tot de Allerbeste Cafetaria 2014 in de Cafetaria Top 100 van de Snackkoerier. Bovendien is De Schelp lid van branchevereniging ProFri, wat ook betekent dat zij voldoen aan de norm Verantwoord Frituren. 
 

 

 

Rogier Snoeks, Marketing Manager van Royaan: “Snacksalon De Schelp is een prachtig voorbeeld van een zaak waar goed genieten al aan de orde van de dag is. Wij zijn ervan overtuigd dat ondernemers zich onderscheiden in de markt door niet alleen kwaliteitsnacks te serveren maar ook een goede service en plezierige ambiance te bieden aan klanten.”

De Nationale Week van de Croquet loopt nog tot en met zondag 21 september 2014. Honderden horecagelegenheden en cafetaria’s door heel Nederland nemen deel aan de week. Tegen een aantrekkelijke prijs kunnen consumenten hier genieten van een echte Van Dobben of Kwekkeboom croquet (€1,25) of een broodje croquet (€1,75).

Voor meer informatie en de deelnemende gelegenheden, kijk op:

www.facebook.com/vandobben.nl of www.facebook.com/kwekkeboom.nl. Als consumenten hier een inspirerende foto plaatsen van hun Goed Genieten moment, maken ze bovendien kans op een Goed Genieten pakket. 

Deel dit bericht

Laatste nieuws