Wijk bij Duurstede,
08
september
2014
|
09:00
Europe/Amsterdam

Een week lang goed genieten van de oer-Hollandse croquet

De Nationale Week van de Croquet is weer in aantocht

Van zaterdag 13 september tot en met 21 september 2014 organiseert snackfabrikant Royaan, bekend van de merken Kwekkeboom en Van Dobben, al weer voor het derde opeenvolgende jaar de Nationale Week van de Croquet. Aan de succesvolle promotieweek rondom Nederlands meest geliefde snack nemen honderden horecagelegenheden en cafetaria’s door heel Nederland deel. Tegen een speciaal actietarief kunnen consumenten dan genieten van een echte Van Dobben of Kwekkeboom croquet.

De Nationale Week van de Croquet werd in 2012 voor het eerst georganiseerd en is inmiddels een populair fenomeen in veel horecazaken en cafetaria’s. Dit jaar staat het thema ‘Goed Genieten’ centraal.

 

 


Fabrikant Royaan is ervan overtuigd dat er een markt is voor smaakvolle en eerlijke producten, juist als het gaat om snacks. Rogier Snoeks, Marketing Manager van Royaan: “Goed Genieten is niet zomaar gekozen als thema van de Nationale Week van de Croquet 2014. We willen dat consumenten de snack weer ervaren als een lekkere en verantwoorde delicatesse om bewust van te genieten. Daarom proberen we zoveel mogelijk consumenten kennis te laten maken met de ambachtelijke croquetten van Kwekkeboom en Van Dobben waarin we alleen de beste en natuurlijke ingrediënten verwerken.”

De croquet kost in de promotieweek slechts 1,25 euro en een broodje croquet 1,75 euro. Rogier Snoeks licht toe: “Wij zijn van mening dat frituren een vak is en dat professionals gefrituurde snacks het beste kunnen bereiden. Daarom blijven we ondernemers actief ondersteunen met promoties zoals De Nationale Week van de Croquet.”

Voor meer informatie en de deelnemende gelegenheden, kijk op:

www.facebook.com/vandobben.nl of www.facebook.com/kwekkeboom.nl.

Deel dit bericht

Laatste nieuws