Amsterdam ,
11
juli
2016
|
00:00
Europe/Amsterdam

Talent: Nature of nurture?

De zevende editie van Capital Magazine gaat over Talent. We stelden ons de klassieke vraag: is talent nature of nurture? Aangeboren vaardigheden spelen een rol, maar vaak maakt juist de omgeving een bepaald talent ook zichtbaar. Dat geldt ook binnen bedrijven: hoe bepalend is de cultuur, hoe diep is het ondernemerschap geborgd, hoe bij de tijd is de directie en hoe scherpzinnig zijn de toezichthouders?

In deze editie van Capital Magazine kijken we niet alleen naar het talent van mensen maar ook naar het talent van organisaties om te innoveren, zich continu te vernieuwen en door te groeien naar een volgende fase in hun bestaan. Zo vertelt Bastiaan Hagenouw van Fietsenwinkel.nl over de vlucht van zijn omni-channel onderneming en vertelt Joop van Voorthuijsen van The IT Channel Company over hun nieuwste innovatie.

Verder: een dubbelinterview tussen Vicky van den Broek die een baan bij NPM Capital combineert met tophockey en professioneel golfer Alan Saddington. Barbara Kalksma van De Boer Structures over de kunst van het managen. En Derk Egeler over het leiderschapsprogramma van NPM Capital.

 
Boilerplate

Over NPM Capital
NPM Capital investeert vanuit Amsterdam en Brussel in middelgrote tot grote ondernemingen. NPM Capital is een toonaangevende financiële partner met meer dan 60 jaar ervaring in het financieren van buy-outs en het verstrekken van groeikapitaal in de Benelux. NPM Capital beheert een portefeuille van meer dan 25 participaties.

Deel dit bericht

Laatste nieuws