Amsterdam ,
21
november
2013
|
11:58
Europe/Amsterdam

Buy & Build: de kunst van het integreren

De tweede editie van ons nieuwe Capital Magazine is uit. Met Capital nemen we u mee in de wereld van NPM.

In dit nummer diepen we het thema Buy & Build uit. Want groeien door ondernemingen over te nemen en activiteiten en processen te integreren is een kunst op zich, naar onze mening. We belichten succesvolle cases (Kiwa en Continental Bakeries) en laten John Fentener van Vlissingen aan het woord over zijn visie op een succesvolle overnamestrategie.

Daarnaast bieden we een kijkje achter de schermen bij een paar prachtbedrijven. Directeur Simon Reinink doet een boekje open over de financieringstrategie van Het Concertgebouw, en Rinze van der Schuit van onze participatie FibreMax belicht waarom sommige ondernemingen wel en andere niet innovatief zijn. Diederik de Groot van Embden van NPM Healthcare, tot slot, werpt een blik op het zorgstelsel van de toekomst en de rol van private equity daarin.

En verder …
Als langetermijninvesteerder kijken wij altijd met interesse naar verschillende markten. Dit keer duiken we in de wereld van de wijn. Levert investeren in topwijnen een gegarandeerd rendement op of kunt u ze beter zelf opdrinken? Ontdek het in deze Capital.

Bekijk het magazine hier

Boilerplate

Over NPM Capital
NPM Capital investeert vanuit Amsterdam en Brussel in middelgrote tot grote ondernemingen. NPM Capital is een toonaangevende financiële partner met meer dan 60 jaar ervaring in het financieren van buy-outs en het verstrekken van groeikapitaal in de Benelux. NPM Capital beheert een portefeuille van meer dan 25 participaties.

Deel dit bericht

Laatste nieuws