Almere,
26
augustus
2013
|
14:57
Europe/Amsterdam

Mobility Mixx breidt sales team uit

Aanbieder van mobiliteitsoplossingen groeit sterk

Mobility Mixx heeft per 1 juli het sales team uitgebreid met Rob van Doornum. Van Doornum zal zich als account manager actief richten op het benaderen van de zakelijke mobiliteitsmarkt. De marktleider in mobiliteitsoplossingen groeit momenteel hard. Mobility Mixx was tien jaar geleden zijn tijd ver vooruit met de introductie van een mobiliteitskaart en deelauto’s voor zakelijk gebruik. De uitbreiding van het sales team reflecteert de ambitie van de mobiliteitsaanbieder om in de zakelijke mobiliteitsmarkt nog verder te groeien. Naar verwachting zal de afdeling in de komende maanden dan ook nog verder worden aangevuld.

 

Paul Wessels, directeur Mobility Mixx
Vanwege de constante groei van ons bedrijf en de positieve ontwikkelingen in de deelautomarkt, was de tijd rijp voor een uitbreiding van het sales team. Met Rob van Doornum hebben we een professional in huis gehaald die zijn sporen ruimschoots verdiend heeft in de automobielbranche
Paul Wessels, directeur Mobility Mixx

Eerder dit jaar introduceerde Mobility Mixx de nieuwe innovatieve alles-in-1 mobiliteitskaart, uitgevoerd als zakelijke OV-chipkaart. Deze kaart biedt werknemers optimale flexibiliteit bij het maken van hun zakelijke reizen en werkgevers worden volledig administratief ontzorgd. En de interesse is groot, aldus Mobility Mixx. Dit geldt ook voor de inzet van deelauto’s. Inmiddels beheert de mobiliteitsaanbieder 450 poolauto’s voor 40 verschillende werkgevers. Daarvoor verzorgt MobilityMixx het volledige beheer van de voertuigen, waaronder de in- en uitgifte van de auto’s via een op maat gemaakt reserveringssysteem, het schoonmaken en onderhouden van de auto, het afhandelen en repareren van schade of andere problemen met de auto’s. “Vanwege de constante groei van ons bedrijf en de positieve ontwikkelingen in de deelautomarkt, was de tijd rijp voor een uitbreiding van het sales team. Met Rob van Doornum hebben we een professional in huis gehaald die zijn sporen ruimschoots verdiend heeft in de automobielbranche,” licht Mobility Mixx-directeur Paul Wessels toe.

Van Doornum heeft een brede ervaring in verkoopfuncties bij onder meer Renault-dealers en een divers pallet van bedrijven in andere branches. Zo adviseerde hij bedrijven op het gebied van wagenparkbeheer, leasing en onderhoudscontracten en was hij vanuit zijn functies actief betrokken bij het MVO-beleid van ondernemingen.   

Boilerplate

Mobility Mixx ondersteunt al meer dan tien jaar grotere ondernemingen en (semi-)overheden bij het zo efficiënt mogelijk afhandelen van zakelijke reizen door werknemers. Daartoe biedt Mobility Mixx een breed pakket aan eigentijdse middelen zoals een zakelijke OV-chipkaart, zakelijke deelauto’s en persoonlijke mobiliteitsbudgetten, met daarbij deskundig advies. Het Mobility Mixx-systeem verwerkt op jaarbasis meer dan 50 miljoen zakelijke kilometers van enkele tienduizenden werknemers van bedrijven en overheden als Albert Heijn, Delta Lloyd, Nuon, het ministerie van I&M, RDW, Rijkswaterstaat en een twintigtal provincies en gemeenten. Mobility Mixx maakt een eind aan alle losse declaraties en geeft werkgevers inzicht in het reisgedrag van werknemers en de kosten daarvan.

Voor meer informatie kijkt u op: www.mobilitymixx.nl

Deel deze release

Laatste nieuws