Amsterdam,
03
december
2014
|
17:01
Europe/Amsterdam

Vodafone bouwt Abri’s JCDecaux om tot mega jukebox met de Samsung Levelbox

Is het niet fijn om een muziekje te luisteren tijdens het wachten op het ov?Juist! Daarom bieden Vodafone en Samsung reizigers de mogelijkheid hun favoriete muziek af te spelen op boxen in de Abri’s van JCDecaux.

Mr. Probz, Avicii of misschien iets van Adele? Deze week kan het zomaar zijn dat je een van hun nummers uit een Abri van JCDecaux hoort klinken. Reizigers in het openbaar vervoer krijgen namelijk in zeven Abri’s van JCDecaux, verspreid over verschillende steden, de mogelijkheid om hun favoriete muziek op te zetten via de ingebouwde Samsung Level Box: een speaker die draadloos muziek afspeelt.

JCDecaux heeft in samenwerking met TBWA, MEC en Kinetic zijn Abri’s omgebouwd tot mooie showcases van de Samsung Level Box, die direct fungeren als mega grote jukebox. Met deze buitenreclamespecial vraagt Vodafone speciale aandacht voor de actie waarbij klanten een Samsung Level Box Mini cadeau krijgen bij een Samsung Galaxy Alpha, Note 4 of Galaxy S5 Mini. Dit geldt voor alle nieuwe abonnementen. Met deze Special kunnen geïnteresseerden alvast het geluid testen.

Passanten dienen de Bluetooth-functie op hun telefoon te activeren en vervolgens op een knop in de Abri te drukken om verbinding te maken met de Samsung Level Box. Daarna is het een kwestie van een lekker nummer opzetten en de muziek klinkt uit de Abri. De verbinding verbreekt bij het instappen in de bus of tram vanzelf en dan is de beurt aan de volgende.

Van deze Level Box Abri’s zijn er vier te vinden in Amsterdam, en wel op het Leidseplein, Rembrandtplein, het Damrak en de Nieuwezijds Voorburgwal. In Den Haag is de Special te vinden op de Kalvermarkt, in Utrecht in de Potterstraat en in Arnhem bij halte Willemsplein. Het is mogelijk je favoriete muziek af te spelen tot en met 9 december. Kijk voor meer beeldmateriaal van deze Special op de Flickr-pagina van JCDecaux.

Over JCDecaux

JCDecaux is een dochteronderneming van JCDecaux SA (Euronext Parijs: DEC) en is zowel in Nederland als wereldwijd marktleider op het gebied van buitenreclame. Objecten van deze buitenreclame-­exploitant -­Abri’s, Mupi’s, Billboards en Zuilen – zijn zichtbaar in vrijwel alle grote steden van Nederland.

Laatste nieuws

Deel dit bericht