Amsterdam,
15
oktober
2014
|
11:15
Europe/Amsterdam

Unieke buitenreclameactie: H&M geeft kleding weg in Mupi’s van JCDecaux

Rotterdam is deze week één grote walk-in closet. Een sms’je is genoeg om op straat zo je eigen kledingkast in te lopen. H&M deelt namelijk kleding uit bij Mupi’s van JCDecaux!

Met een nog nooit eerder vertoonde buitenreclameactie bij JCDecaux viert H&M de opening van zijn totaal vernieuwde winkel in de Rotterdamse Koopgoot. De nieuwe zaak vormt een flagshipstore van H&M en is met 4500 vierkante meter de grootste H&M-winkel van Europa. Als feestelijk startsein heeft de Zweedse modeketen in samenwerking met JCDecaux, wereldwijd marktleider in buitenreclame, en mediabureaus Mediacom en Kinetic een unieke actie opgezet.

Gedurende twee dagen, woensdag 15 en donderdag 16 oktober, maken alle bewoners en bezoekers van Rotterdam kans op gratis kleding uit de nieuwste collectie van H&M. Op vier locaties in het centrum heeft JCDecaux zijn Mupi’s omgetoverd in mooie showcases, waarin kledingstukken van H&M worden tentoongesteld.

De kleren hangen daar natuurlijk niet alleen mooi te zijn; dit zijn de kleren die passanten kunnen winnen! Deelnemers kunnen een sms sturen naar het actienummer op de Mupi en ontvangen direct een bericht terug met daarin mogelijk een winnende code. Sms’t de winnaar deze code terug, dan opent de Mupi vanzelf, zodat hij of zij het kledingstuk eruit kan pakken.Deelnemers die geen winnend bericht ontvangen, hoeven niet te treuren. De sms-actie wordt beide dagen op elke locatie tussen 09:00 en 19:00 uur elk uur herhaald. In totaal zijn er dus 80 kledingstukken te winnen! De showcases van JCDecaux zijn te vinden op het Binnenwegplein en de Coolsingel, en in de Beurstraverse en de Karel Doormanstraat.

De flagshipstore opent 17 oktober om 10:00 uur en is te vinden op Beursplein 10.

Over JCDecaux

JCDecaux maakt werk van verschillende vormen van (reclamedragend) stadsmeubilair. Niet in het wilde weg, maar zo dat de mensen in de steden er gemak van hebben. JCDecaux is wereldmarktleider op het gebied van stadsmeubilair.
In Nederland is JCDecaux vertegenwoordigd in ruim 50 steden en toonaangevend in het straatbeeld met kwalitatief hoogwaardige objecten. Als onderdeel van een internationaal bedrijf beschikt JCDecaux Nederland BV over een brede expertise. Toonaangevende architecten en ontwerpers als Sir Norman Foster en Philippe Starck zijn betrokken bij de ontwikkeling van hetstadsmeubilair. En al dat eigentijdse stadsmeubilair ontwikkelt, installeert, repareert en onderhoudt JCDecaux met zijn eigen medewerkers.

Deel dit bericht

Laatste nieuws