Amsterdam,
17
mei
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

Projectbarometer in hartje Utrecht

De gemeente Utrecht heeft een interactieve Mupi van JCDecaux in gebruik genomen, om haar inwoners op de hoogte te houden van het project Utrechtse Energie.

Utrechtse Energie is een project dat gericht is op energiebesparing en het opwekken van duurzame energie. Door het touchscreen te bedienen, kunnen voorbijgangers informatie opzoeken over dit project en een actueel overzicht van de behaalde resultaten inzien, zoals de behaalde CO2-reductie. Hiermee voorziet JCDecaux Utrecht van een opvallende projectbarometer in het hart van de stad.

Acht toplocaties per tourbeurt
De eerste interactieve Mupi is 15 mei in gebruik genomen en staat op Achter Clarenburg, tussen Utrecht CS en het Jaarbeursplein. Deze blijft hier twee weken staan. Vervolgens verhuist de interactieve toepassing naar een andere centrumlocatie in de Domstad. In totaal komt de projectbarometer op 8 toplocaties te staan, waaronder het Janskerkhof, de Biltstraat en het Jaarbeursplein.

Boilerplate

JCDecaux maakt werk van verschillende vormen van (reclamedragend) stadsmeubilair. Niet in het wilde weg, maar zo dat de mensen in de steden er gemak van hebben. JCDecaux is wereldmarktleider op het gebied van stadsmeubilair.
In Nederland is JCDecaux vertegenwoordigd in ruim 50 steden en toonaangevend in het straatbeeld met kwalitatief hoogwaardige objecten. Als onderdeel van een internationaal bedrijf beschikt JCDecaux Nederland BV over een brede expertise. Toonaangevende architecten en ontwerpers als Sir Norman Foster en Philippe Starck zijn betrokken bij de ontwikkeling van hetstadsmeubilair. En al dat eigentijdse stadsmeubilair ontwikkelt, installeert, repareert en onderhoudt JCDecaux met zijn eigen medewerkers.

Deel dit bericht

Laatste nieuws