Amsterdam,
09
augustus
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

McDonald’s smurft groot nieuws op kleinste Billboard van Nederland

Vanaf 1 augustus kun je bij McDonald’s 16 verschillende hoofdrolspelers uit de nieuwste 3D animatiefilm Smurfen 2 sparen. De kleine, blauwe wezentjes zijn gedurende de actieperiode terug te vinden in het Happy Meal. Om dit nieuws op ludieke wijze kenbaar te maken, heeft JCDecaux een mini-Billboard gemaakt dat qua formaat niet zal misstaan in Smurfendorp. Het Billboard is slechts 42 bij 29 centimeter groot en staat direct naast een regulier Billboard met een reclameoppervlak van 8m² bij het Leidseplein in Amsterdam. De campagne van McDonald’s had al direct veel bekijks!

Boilerplate

JCDecaux maakt werk van verschillende vormen van (reclamedragend) stadsmeubilair. Niet in het wilde weg, maar zo dat de mensen in de steden er gemak van hebben. JCDecaux is wereldmarktleider op het gebied van stadsmeubilair.
In Nederland is JCDecaux vertegenwoordigd in ruim 50 steden en toonaangevend in het straatbeeld met kwalitatief hoogwaardige objecten. Als onderdeel van een internationaal bedrijf beschikt JCDecaux Nederland BV over een brede expertise. Toonaangevende architecten en ontwerpers als Sir Norman Foster en Philippe Starck zijn betrokken bij de ontwikkeling van hetstadsmeubilair. En al dat eigentijdse stadsmeubilair ontwikkelt, installeert, repareert en onderhoudt JCDecaux met zijn eigen medewerkers.

Deel dit bericht

Laatste nieuws