Amsterdam,
17
september
2013
|
15:27
Europe/Amsterdam

KitKat verzorgt lucratieve 'break'

Het loonde om zaterdag in Amsterdam en Utrecht even een ‘break’ te nemen op het stadsmeubilair van JCDecaux.

Zeven Abri’s en Mupi’s waren voorzien van een extra bankje, direct voor de poster van KitKat. Op de poster werd aangekondigd dat wie zaterdagmiddag op een exact benoemd tijdstip een ‘break’ nam op het bankje, een Nexus 7 tablet won.

Velen trotseerden het slechte weer en probeerden een plek op het bankje te bemachtigen. Uren van tevoren waren de plekken bezet. Bij elk object ontstond een rij van mensen die bereid waren het plekje over te nemen. De winnaars zagen de lange break uiteindelijk beloond met de felbegeerde Nexus 7 tablet.

De Nexus 7 tablet actie van KitKat is uitgevoerd op de locaties Stadhouderskade, Van Baerlestraat, Concertgebouwplein (Amsterdam), Lucas Bolwerk, Lange Elizabethstraat, Vredenburg en Potterstraat (Utrecht).

Boilerplate

JCDecaux maakt werk van verschillende vormen van (reclamedragend) stadsmeubilair. Niet in het wilde weg, maar zo dat de mensen in de steden er gemak van hebben. JCDecaux is wereldmarktleider op het gebied van stadsmeubilair.
In Nederland is JCDecaux vertegenwoordigd in ruim 50 steden en toonaangevend in het straatbeeld met kwalitatief hoogwaardige objecten. Als onderdeel van een internationaal bedrijf beschikt JCDecaux Nederland BV over een brede expertise. Toonaangevende architecten en ontwerpers als Sir Norman Foster en Philippe Starck zijn betrokken bij de ontwikkeling van hetstadsmeubilair. En al dat eigentijdse stadsmeubilair ontwikkelt, installeert, repareert en onderhoudt JCDecaux met zijn eigen medewerkers.

Deel dit bericht

Laatste nieuws