Amsterdam,
26
augustus
2013
|
11:55
Europe/Amsterdam

JCDecaux wint aanbesteding Billboards in Purmerend

Stadsmeubilairexploitant breidt bereik stadsregio Amsterdam verder uit

Stadsmeubilairexploitant JCDecaux heeft de concessie voor Billboards in de gemeente Purmerend gewonnen. Het betreft meerdere objecten langs belangrijke verkeersaders en in- en uitvalswegen binnen de gemeente. Met deze uitbreiding versterkt de onderneming haar positie als marktleider op de Nederlandse markt. JCDecaux is met afstand de grootste aanbieder van Billboards.

Purmerend geldt met 80.000 inwoners als een van de belangrijkste forensensteden in de regio Groot Amsterdam. Dagelijks passeren grote aantallen forensen de Billboards, die voorheen geëxploiteerd werden door CBS Outdoor. JCDecaux geeft aan met het winnen van deze concessie het bereik in de stadsregio Amsterdam aanzienlijk te vergroten. 

Het nieuwe contract gaat in per 1 januari 2014. JCDecaux exploiteert in Nederland meer 1800 Billboardvakken.

Boilerplate

JCDecaux maakt werk van verschillende vormen van (reclamedragend) stadsmeubilair. Niet in het wilde weg, maar zo dat de mensen in de steden er gemak van hebben. JCDecaux is wereldmarktleider op het gebied van stadsmeubilair.
In Nederland is JCDecaux vertegenwoordigd in ruim 50 steden en toonaangevend in het straatbeeld met kwalitatief hoogwaardige objecten. Als onderdeel van een internationaal bedrijf beschikt JCDecaux Nederland BV over een brede expertise. Toonaangevende architecten en ontwerpers als Sir Norman Foster en Philippe Starck zijn betrokken bij de ontwikkeling van hetstadsmeubilair. En al dat eigentijdse stadsmeubilair ontwikkelt, installeert, repareert en onderhoudt JCDecaux met zijn eigen medewerkers.

Deel dit bericht

Laatste nieuws