Amsterdam,
10
april
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

JCDecaux krijgt Oranje Strik

JCDecaux is één van de dertien organisaties die door het Nationaal Comité Inhuldiging is onderscheiden met een Oranje Strik. De Oranje Strik is het symbool van de troonswisseling.

Het comité reikt deze onderscheidingen uit aan bedrijven en organisaties die zich hebben ingezet voor de festiviteiten op 30 april en dan met name voor het Dromeninitiatief, waarin aan inwoners wordt gevraagd hun toekomstdroom voor Nederland te delen met hun landgenoten.

Boilerplate

JCDecaux maakt werk van verschillende vormen van (reclamedragend) stadsmeubilair. Niet in het wilde weg, maar zo dat de mensen in de steden er gemak van hebben. JCDecaux is wereldmarktleider op het gebied van stadsmeubilair.
In Nederland is JCDecaux vertegenwoordigd in ruim 50 steden en toonaangevend in het straatbeeld met kwalitatief hoogwaardige objecten. Als onderdeel van een internationaal bedrijf beschikt JCDecaux Nederland BV over een brede expertise. Toonaangevende architecten en ontwerpers als Sir Norman Foster en Philippe Starck zijn betrokken bij de ontwikkeling van hetstadsmeubilair. En al dat eigentijdse stadsmeubilair ontwikkelt, installeert, repareert en onderhoudt JCDecaux met zijn eigen medewerkers.

Deel dit bericht

Laatste nieuws