Amsterdam,
01
juli
2013
|
12:00
Europe/Amsterdam

JCDecaux behaalt OHSAS 18001 certificaat

Marktleider in buitenreclame, JCDecaux, behaalde deze week de OHSAS 18001 certificering. OHSAS 18001 is de internationale norm voor veilig en ARBO-technisch verantwoord werken. In dit systeem legt een bedrijf vast op welke wijze wordt omgegaan met de arbeidsomstandigheden en de effecten daarvan op het management, het personeel en de directe omgeving.

Bedrijven die OHSAS 18001 gecertificeerd zijn, werken aantoonbaar op veilige en verantwoorde wijze. De auditoren verantwoordelijk voor de uitgifte van de OHSAS certificaten, achten de JCDecaux organisatie en haar werkwijze klaar voor de certificering. Hoge waardering kregen de motivatie van de medewerkers en het feit dat zij trots zijn op het bedrijf. Ook geven de auditoren aan dat zowel de voertuigen, bedrijfskleding als de medewerkers op straat een zeer professionele uitstraling hebben.

Het behalen van het OHSAS 18001 certificaat is voor ons belangrijk. Wij voldoen nu als eerste buitenreclame-exploitant aan deze normering, en dat zal ons helpen bij toekomstige aanbestedingen waar deze certificering een vereiste zal zijn om te mogen deelnemen
René Witzel - Algemeen Directeur JCDecaux

Zij roemden verder de uitvoering van de gewonnen aanbesteding in Amsterdam, waarbij het vervangen van een kleine 2000 objecten in korte tijd zonder noemenswaardige incidenten en ongevallen is verlopen.

OHSAS nieuwe norm voor aanbestedingen
“Het behalen van het OHSAS 18001 certificaat is voor ons belangrijk. Wij voldoen nu als eerste buitenreclame-exploitant aan deze normering, en dat zal ons helpen bij toekomstige aanbestedingen waar deze certificering een vereiste zal zijn om te mogen deelnemen”, licht René Witzel, Algemeen Directeur van JCDecaux Nederland, toe.

Naast het behalen van de OHSAS certificering, heeft JCDecaux recent tevens haar VCA certificering (veilig werken) en ISO normering 14001 (milieuaspecten) verlengd.

Boilerplate

JCDecaux maakt werk van verschillende vormen van (reclamedragend) stadsmeubilair. Niet in het wilde weg, maar zo dat de mensen in de steden er gemak van hebben. JCDecaux is wereldmarktleider op het gebied van stadsmeubilair. In Nederland is JCDecaux vertegenwoordigd in ruim 50 steden en toonaangevend in het straatbeeld met kwalitatief hoogwaardige objecten. Als onderdeel van een internationaal bedrijf beschikt JCDecaux Nederland BV over een brede expertise. Toonaangevende architecten en ontwerpers als Sir Norman Foster en Philippe Starck zijn betrokken bij de ontwikkeling van hetstadsmeubilair. En al dat eigentijdse stadsmeubilair ontwikkelt, installeert, repareert en onderhoudt JCDecaux met zijn eigen medewerkers.

Deel dit bericht

Laatste nieuws