Amsterdam,
21
maart
2013
|
14:46
Europe/Amsterdam

Jack-out-of-the-box

Op zes toplocaties in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht torenen bonenstaken boven de reclamezuilen (Mupi’s) van JCDecaux uit. De metershoge bonenstaken reiken niet tot de hemel, maar vallen wel bijzonder goed op in het drukke straatbeeld. De zogeheten Spectaculars zijn een extra creatief element in de campagne rond de film Jack the Giant Slayer, die vandaag in première gaat en in Nederland gedistribueerd wordt door Warner Bros. De uit de Mupi groeiende bonenstaken zijn nog tot en met dinsdag 26 maart te zien op de Van Baerlestraat (bij het Museumplein) en PC Hooftstraat in Amsterdam, de Coolsingel en het Binnenwegplein in Rotterdam en de Stadhuisbrug en Lange Elisabethstraat in Utrecht.

Boilerplate

JCDecaux maakt werk van verschillende vormen van (reclamedragend) stadsmeubilair. Niet in het wilde weg, maar zo dat de mensen in de steden er gemak van hebben. JCDecaux is wereldmarktleider op het gebied van stadsmeubilair.

In Nederland is JCDecaux vertegenwoordigd in ruim 50 steden en toonaangevend in het straatbeeld met kwalitatief hoogwaardige objecten. Als onderdeel van een internationaal bedrijf beschikt JCDecaux Nederland BV over een brede expertise. Toonaangevende architecten en ontwerpers als Sir Norman Foster en Philippe Starck zijn betrokken bij de ontwikkeling van hetstadsmeubilair. En al dat eigentijdse stadsmeubilair ontwikkelt, installeert, repareert en onderhoudt JCDecaux met zijn eigen medewerkers.

Laatste nieuws

Deel dit bericht