Amsterdam,
12
december
2014
|
08:16
Europe/Amsterdam

Hallmark Cards steunt KWF Kankerbestrijding via collecte-Mupi’s van JCDecaux

Met het verzenden van een papieren kerst- of nieuwjaarswens kunt u deze koude winterdagen KWF Kankerbestrijding een warm hart toedragen. Wenskaartenbedrijf Hallmark Cards laat via een buitenreclamespecial bij JCDecaux namelijk weten tijdelijk een deel van zijn verkoopopbrengsten te doneren aan deze gezondheidsorganisatie. 

Wenskaartenbedrijf Hallmark Cards heeft in samenwerking met buitenreclame-exploitant JCDecaux en reclamebureau Goud Activatie vier Mupi’s in drie steden in Nederland omgetoverd tot heuse collecte-Mupi’s, die voorbijgangers wijzen op de recente samenwerking tussen Hallmark en KWF Kankerbestrijding.

De buitenreclamespecial bestaat uit een grote 2D-weergave van een collectebus waarmee vrijwilligers normaliter bijdrages inzamelen. Deze grote collectebus, aangebracht op de voet van de Mupi’s, maakt passanten erop attent dat de aanschaf van een Hallmark-kaart momenteel gelijkstaat aan een bijdrage aan KWF Kankerbestrijding.

Met deze buitenreclamespecial vraagt Hallmark namelijk aandacht voor de actie waarbij het bedrijf een deel van de verkoopopbrengsten van haar Kerstkaarten overmaakt naar KWF Kankerbestrijding. Met deze campagne steunt Hallmark wetenschappelijk onderzoek, preventie en patiëntenondersteuning. Door een Hallmark Kerstkaart te kopen draagt de consument hier indirect ook aan bij. 

 

 

 

 

 

 

De buitenreclamespecial van JCDecaux is in Amsterdam te vinden op het Damrak en naast het Leidsebosje, in Utrecht bij halte Vredenburg en in Rotterdam bij de ingang van de Beurstraverse (Koopgoot), aan de kant van de Lijnbaan. Op alle locaties zal de Special op straat te zien zijn tot en met 16 december. Kijk voor meer beelden de Special op de Flickr-pagina van JCDecaux.

Fotobijschrift: Buitenreclame-exploitant JCDecaux plaatst in samenwerking met Hallmark bijzondere Mupi's: een grote collectebus laat zien dat je met de aankoop van een Hallmark Kerstkaart ook een donatie geeft aan KWF Kankerbestrijding.

Klik hier voor het downloaden van beeldmateriaal in hoge resolutie. 
Klik hier voor meer informatie over buitenreclame bij JCDecaux.

Over JCDecaux

JCDecaux is een dochteronderneming van JCDecaux SA (Euronext Parijs: DEC) en is zowel in Nederland als wereldwijd marktleider op het gebied van buitenreclame. Objecten van deze buitenreclame-exploitant - Abri’s, Mupi’s, Billboards en Zuilen – zijn zichtbaar in vrijwel alle grote steden van Nederland.