Eindhoven,
11
januari
2013
|
10:07
Europe/Amsterdam

Overname van Lokaal Totaal BV door Falkplan Holding

Falkplan Holding kondigt vandaag de overname aan van Lokaal Totaal BV.

Falkplan is met het merk Falk een zeer bekende uitgever van ondermeer wegen-, fiets-, en wandelkaarten. Daarnaast heeft Falkplan met www.route.nl, Nederlands snelst groeiende fietsroute site. De onderneming heeft al jaren een stevige positie in de Nederlandse markt en heeft de ambitie om samen met Lokaal Totaal haar positie op deze markt uit te breiden. Lokaal Totaal BV, de grootste uitgever van gemeentegidsen, was onderdeel van DTG (voorheen De Telefoongids) en wordt met de overname een zusterbedrijf van Falkplan.

Peter Nientker, CEO Falkplan Holding: “Falkplan heeft de ambitie om samen met Lokaal Totaal verschillende schaalvoordelen te benutten bij de dienstverlening aan gemeenten en de verkoop van advertenties. Ook de gemeenten zullen profiteren van deze overname. De mogelijkheden en flexibiliteit om het aanbod van informatie aan de burgers te verbeteren nemen verder toe.”

Erik Hoekstra, CEO DTG: ”DTG richt zich als online marketing services bedrijf voor ondernemers steeds meer op het ontwikkelen van online diensten en services. Binnen deze strategie sluiten de activiteiten van Lokaal Totaal niet meer aan en dit heeft geleid tot de verkoop aan Falkplan, een partij met veel media ervaring en een goede positie in de markt. Ik heb er alle vertrouwen in dat Lokaal Totaal zal bijdragen aan het uitbouwen van hun huidige positie in de markt.”

Boilerplate

DTG is een innovatief Nederlands bedrijf dat online marketing services biedt voor ondernemers. DTG richt zich op actieve ondernemers, die weinig tijd en online kennis hebben, ontzorgd willen worden en zaken willen doen met een one-stop-shop. Met onze kennis van de markt helpen wij ondernemers zich online te presenteren en sneller gevonden te worden door klanten. DTG is een handelsnaam van De Telefoongids BV en is gevestigd in Amsterdam, Eindhoven en Zwolle.

Deel dit bericht

Laatste nieuws