Amsterdam,
15
oktober
2012
|
17:01
Europe/Amsterdam

volgende stap in online strategie

DTG nieuwe naam Telefoongids

Erik Hoekstra, CEO DTG
De naamsverandering is een vanzelfsprekend verlengstuk van de online strategie die we als organisatie hebben.
Erik Hoekstra, CEO DTG

Het mediabedrijf achter de vertrouwde Telefoongids verandert haar bedrijfsnaam per vandaag in DTG. Deze naamsverandering volgt op de recente aankondiging van de nieuwe online strategie van de organisatie. DTG verwacht binnen drie jaar 80% van de omzet uit online diensten te genereren, deze bedraagt nu al meer dan de helft.

DTG zal de nieuwe naam, het nieuwe logo en bijbehorende huisstijl doorvoeren in alle bedrijfsuitingen voor de zakelijke markt. Vertrouwde consumentenproducten zoals De Telefoongids & Gouden Gids (2,9 miljoen raadplegingen per maand) en www.telefoongids.nl (meer dan 4,5 miljoen raadplegingen per maand) behouden wel hun naam. Wel krijgen zij een nieuwe look & feel in lijn met de nieuwe merkidentiteit.

Erik Hoekstra, sinds 17 september 2012 de nieuwe ceo van DTG: “De naamsverandering is een vanzelfsprekend verlengstuk van de online strategie die we als organisatie hebben. DTG past uitstekend bij onze ambitie om uit te groeien tot een organisatie die online marketing services biedt voor ondernemers in Nederland.”

De nieuwe merkidentiteit is ontwikkeld door VBAT uit Amsterdam. Mark van Egmond, commercieel directeur van VBAT: “Onze uitdaging was om een nieuwe naam, een nieuw logo en toegepaste huisstijl te ontwikkelen die vertrouwd aanvoelen bij consumenten en klanten van DTG én die tegelijkertijd de nieuwe ambitie van de organisatie onderstrepen.”

Zoals eerder aangekondigd lanceert DTG deze week tevens het nieuwe product ‘Alles-in-1 Online’. DTG helpt ondernemers met dit product zich in een keer overal online te presenteren door middel van een website, een mobiele site en een Facebookpagina.

[Einde bericht]

Boilerplate

DTG is een innovatief Nederlands bedrijf dat online marketing services biedt voor ondernemers. DTG richt zich op actieve ondernemers, die weinig tijd en online kennis hebben, ontzorgd willen worden en zaken willen doen met een one-stop-shop. Met onze kennis van de markt helpen wij ondernemers zich online te presenteren en sneller gevonden te worden door klanten. DTG is een handelsnaam van De Telefoongids BV en is gevestigd in Amsterdam, Eindhoven en Zwolle.

Deel dit bericht

Laatste nieuws