Amsterdam,
01
oktober
2013
|
14:01
Europe/Amsterdam

DTG benoemt Henk Triep als CIO

Henk Triep (47, foto) is per 1 oktober in dienst getreden bij DTG als CIO. Dat maakte het bedrijf vandaag bekend. De komst van Triep, die toetreedt tot het Management Team, markeert het strategische belang van informatietechnologie en automatisering voor DTG dat nu in snel tempo transformeert naar dé aanbieder van online marketing services voor het MKB.

Henk Triep komt van British Telecom (BT) waar hij de laatste 9 jaar werkzaam was in diverse leidinggevende posities. Zijn laatste functie als Vice President Architectuur & Technologie bij BT Operate in Engeland. Daarvoor werkte hij voor KPN en Sykes.

CEO, Erik Hoekstra is blij met de komst van Henk Triep: “Nu we onze online diensten in rap tempo uitbreiden en nieuwe diensten introduceren, is het cruciaal om deze diensten tijdig naar de markt te brengen en schaalbaar en betaalbaar voor het MKB te houden. Henk heeft de juiste ervaring om dat proces intern te leiden.”

Boilerplate

DTG heeft een jarenlange historie in het vindbaar maken van bedrijven via diverse media, zoals de Telefoongids & Gouden Gids. Met een groot aantal actieve klanten (op dit moment 160.000) is DTG altijd de grootste media-adviseur voor het MKB in Nederland geweest.

DTG maakt bedrijven vindbaar en brengt hen met (potentiële) klanten in contact brengen. Niet alleen met behulp van print media, maar ook via allerlei online- en mobiele toepassingen. DTG heeft op dit moment meer dan 12.000 klanten die een online product afnemen, zoals websites, mobiele websites en Facebook-pagina’s.

Het is de ambitie DTG de komende jaren verder te transformeren in een innovatief bedrijf dat online marketing services biedt voor ondernemers. DTG wil ondernemers helpen zich online te presenteren en beter gevonden te worden door hun klanten. De mogelijkheden daartoe veranderen continu en dus zal het productaanbod steeds weer op een vernieuwende manier worden aangeboden.

DTG is een handelsnaam van De Telefoongids BV.

Deel dit bericht

Laatste nieuws