Amsterdam,
14
september
2012
|
17:01
Europe/Amsterdam

De Telefoongids kondigt reorganisatie aan

De Telefoongids (DTG), onderdeel van European Directories, heeft vandaag een reorganisatie van het bedrijf aangekondigd. In totaal zullen voor het einde van het jaar circa 30% van het totale aantal arbeidsplaatsen in Nederland verdwijnen.

Toon Bouten, Group CEO van European Directories en CEO Nederland ad interim: “Onze nieuwe strategie is erop gericht om over 3 jaar 80% van onze omzet uit online producten en diensten te halen. De noodzakelijke transitie daartoe, dus van print naar online, is enkele jaren geleden al ingezet. De nieuwe generatie online diensten die we in het voorjaar hebben aangekondigd zijn inmiddels ontwikkeld en zullen wij vanaf oktober in de markt lanceren. Daarmee is de fase aangebroken dat we ook onze organisatie wat betreft online kennis en expertise zo moeten inrichten dat we de juiste mensen beschikbaar hebben om invulling te kunnen geven aan onze online ambities.

Om tot de gewenste organisatiestructuur te komen, heeft De Telefoongids haar reorganisatieplannen voorgelegd aan de OR. Deze heeft haar positieve advies uitgebracht op de nieuwe structuur en het voorgestelde sociaal plan.

De personeelsreductie zal waar mogelijk plaatsvinden door natuurlijk verloop en het laten aflopen van tijdelijke contracten. De overige reductie zal worden gerealiseerd door gedwongen ontslagen. De Telefoongids heeft de  reorganisatie vandaag aangekondigd en verwacht het grotendeels voor het einde van het jaar te kunnen afronden.

[Einde bericht]

Boilerplate

DTG is een innovatief Nederlands bedrijf dat online marketing services biedt voor ondernemers. DTG richt zich op actieve ondernemers, die weinig tijd en online kennis hebben, ontzorgd willen worden en zaken willen doen met een one-stop-shop. Met onze kennis van de markt helpen wij ondernemers zich online te presenteren en sneller gevonden te worden door klanten. DTG is een handelsnaam van De Telefoongids BV en is gevestigd in Amsterdam, Eindhoven en Zwolle.

Deel dit bericht

Laatste nieuws