Schiphol-Rijk,
08
augustus
2016
|
00:00
Europe/Amsterdam

BCC opent vernieuwde winkel aan Tilburg Boulevard

Vorige week opende electro-speciaalzaak BCC de deuren van haar gloednieuwe vestiging aan de Tilburg Boulevard. De winkel heeft in een periode van twee weken een volledige make-over gehad. Het is de eerste vestiging die is ingericht volgens het nieuwe winkelconcept dat de elektro-retailer stap voor stap landelijk gaat uitrollen. Zo is onder meer het vernieuwde logo van de electro-speciaalzaak al op de winkelpui te bewonderen.

In de twee etages tellende BCC Tilburg Boulevard is er door de open winkelindeling meer ruimte voor het uitgebreide aanbod elektronica. In de vestiging van circa 1.000 vierkante meter kunnen inwoners van de stad terecht voor meer dan 3.500 producten, waaronder een grote collectie huishoudelijke apparaten, geluidssystemen waaronder Sonos en is er een aparte balie met tablets en telefoons met de nieuwste smartwatches.

De nieuwe vestiging in Tilburg is de eerste winkel die is ingericht volgens de gloednieuwe huisstijl, als onderdeel van de nieuwe strategie. Andere winkels zullen stap voor stap volgen. BCC kondigde eerder dit jaar aan dat het op de winkelvloer voortaan nog meer draait om het bieden van het juiste product en de juiste service op basis van persoonlijke interesses van de klant, passend bij de huidige en toekomstige tijd.

Tot en met 10 augustus staat de nieuwste BCC-vestiging nog volledig in het teken van de feestelijke opening. Zo pakt de electro-speciaalzaak groot uit met heerlijke traktaties én met zeven spectaculaire openingsknallers, waaronder een Samsung wasmachine voor maar € 349.- en de superknaller, een Philips ultra HD led TV voor slechts € 499.-.

 

 

 

 

 

 

 

BCC Tilburg Boulevard
Aabestraat 5B

Openingstijden:
maa: 13:00-

18:00 uur
din: 9:30-18:00 uur
woe: 9:30-18:00 uur
don: 9:30-21:00 uur
zat: 9:30-17:00 uur
zon: 12:00-17:00 uur