Rotterdam,
21
april
2015
|
18:16
Europe/Amsterdam

Trading Update – eerste kwartaal 2015

Gang van zaken eerste kwartaal 2015

Amsterdam Commodities N.V. meldt dat de omzet gedurende het eerste kwartaal van 2015 hoger was dan in hetzelfde kwartaal in 2014 en vergelijkbaar met het laatste kwartaal van 2014. De Groep als geheel behaalde een nettoresultaat dat hoger was dan het nettoresultaat gedurende het eerste kwartaal van 2014 en dat vergelijkbaar was met het vierde kwartaal van 2014.

De richtingen waarin de verschillende markten zich bewegen zijn nog steeds inherent onzeker.

Gezien de aard van onze activiteiten en de markten waarin wij actief zijn kunnen wij geen uitspraak doen over de verdere ontwikkeling van die markten, noch vooruitlopen op de resultaten van de Groep over het hele jaar 2015. Onze bedrijven bieden betrouwbare contracten aan onze leveranciers en klanten op het gebied van sourcing en levering van voedselproducten in de internationale voedingsgrondstoffenmarkten op een wereldwijde schaal. Wij vertrouwen erop dat we met de steun van onze trading teams winstgevende resultaten zullen blijven realiseren voor de aandeelhouders.

De Raad van Bestuur en Raad van Commissarissen

Over Amsterdam Commodities N.V. (Acomo)

Amsterdam Commodities NV (Acomo) is een internationale groep met haar belangrijkste activiteiten in de handel en distributie van voedingsgrondstoffen en ingrediënten. Onze belangrijkste handelsondernemingen zijn Catz International B.V. in Rotterdam (specerijen en voedingsgrondstoffen), Van Rees Group B.V. in Rotterdam (thee), Red River Commodities Inc. in Fargo, USA (eetbare zonnebloemdzaden), Red River-Van Eck B.V. in Zevenbergen en SIGCO Warenhandelsgesellschaft mbH in Hamburg, Duitsland (eetbare zaden), King Nuts B.V. in Bodegraven (noten) en Snick EuroIngredients N.V in Ruddervoorde, België en Tefco EuroIngrediënts B.V. in Bodegraven (voedingsingrediënten). De Acomo aandelen worden verhandeld op Euronext Amsterdam sinds 1908.

Deel deze bericht

Laatste nieuws